Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Markizák sa dopustil domáceho NÁSILIA: Slová ľútosti... NASTÚPIL NA LIEČENIE!

Tomy Kotty sa vyjadril k domácemu násiliu. Zobraziť galériu (4)
Tomy Kotty sa vyjadril k domácemu násiliu. (Zdroj: Instagram R.K.)

BRATISLAVA - Len pred chvíľou sme na Topkách informovali o dráme, ktorá sa udiala medzi slovenskou misskou Ráchel Karnížovou a moderátorom z Markízy Tomym Kottym. Ryšavka svojho priateľa obvinila z fyzického aj psychického násilia. Ako dôkaz zverejnila aj niekoľko šokujúcich fotiek. Teraz sa k situácii vyjadril už aj on. Nastúpil vraj na liečenie!

Už cez víkend Ráchel Karnížová vystrašila svojich sledovateľov, keď na sociálnu sieť Instagram pridala fotku rozmlátených a krvavých dverí. Napísala, že sa k všetkému vyjadrí... Urobila tak dnes krátko popoludní. A zo slov, ktoré napísala, doslova mrazí. Svojho partnera Tomyho Kottyho obvinila z mentálneho aj fyzického násilia. 

Celú svoju skúsenosť s moderátorom markizáckej Farmy Xtra detailne opísala a zverejnila aj niekoľko hrozivých fotiek svojich modrín, monokla, krvavej tváre či rozmláteného bytu. V tejto súvislosti sme oslovili aj údajného aktéra tohto hororu. A hoci mnohí dúfali, že ide len o nejaké nedorozumenie, opak je pravdou. 

Markizák sa dopustil domáceho
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram R.K.)

Markizák sa dopustil domáceho
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram R.K.)

Tomy všetko priznal. „Nebudem sa k tomu siahodlho vyjadrovať. Áno, žiaľ je to pravda a veľmi, ani neviete, ako ma to po ľudskej a mužskej stránke mrzí. Toto, čo som spravil, je niečo, čo sa nedá ospravedlniť a nemá sa toto stávať, nikdy, žiadnych okolností,“ vyjadril svoju ľútosť Kotty s tým, že sa svoj problém rozhodol riešiť. 

„Aj preto som sa rozhodol dnešným dňom nastúpiť na liečbu a tak, ako som Ráchel veľmi miloval a stále milujem, mi to doteraz moja hlava neberie, čo sa stalo, chcem nielen jej, ale aj sebe dokázať, že sa viem zmeniť a byť lepším človekom a mužom...“ dodal. 

Markizák sa dopustil domáceho
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram )

Viac o téme: Tomy KottyRáchel Karnížová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu