Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Prehovorila ďalšia obeť Tomyho Kottyho: Pri spomienkach na HRÔZU neudržala slzy… Nechal ju ležať v bezvedomí!

O zverstvách Tomyho Kottyho prehovorila ďalšia jeho obeť. Zobraziť galériu (6)
O zverstvách Tomyho Kottyho prehovorila ďalšia jeho obeť. (Zdroj: Instagram L.K./R.K.)

BRATISLAVA - Po tom, čo sa Ráchel Karnížová (23) rozhodla prehovoriť o tom, čo jej robil jej priateľ, moderátor Tomy Kotty (31), začali o domácom násilí hovoriť aj ďalšie verejne známe ženy. Ozvala sa aj Tomyho ďalšia obeť. Pri spomienkach na tú hrôzu, ktorú jej spôsoboval, neudržala slzy. Nechal ju vraj ležať v bezvedomí!

V utorok slovenská misska Ráchel Karnížová verejne prehovorila o dráme, ktorá sa udiala medzi ňou a jej priateľom, moderátorom z Markízy Tomym Kottym. Ryšavka opísala, ako ju psychicky a fyzicky týral. A dodala, že vie, že nebola jediná... Aktuálne sa rozhodla prehovoriť jeho ďalšia expriateľka.

Pár s Kottym istý čas tvorila aj finalistka Miss Slovensko z roku 2021, Lujza Kalčoková. A vraj zažívala presne to isté, čo Ráchel. Na sociálnej sieti Instagram zverejnila 6-minútové video, v ktorom so slzami v očiach a s traslavým hlasom opisuje hrôzu, ktorú s ním zažívala. 

S Tomym vraj tvorila pár predtým, ako sa dal dokopy s Ráchel a vraj sa ju potom snažila aj varovať. O tom, čoho je schopný, sa vraj v hudobnom priemysle vie, no zakaždým, keď sa informácia dostala na verejnosť, okamžite ju stopli. On sa potom pred fanúšikmi obhajoval a o ženách, ktoré tieto správy šírili, hovoril ako o psychopatkách. 

Lujza tiež uviedla, že Tomy sa nemal agresívne správať len pod vplyvom alkoholu, ale aj na triezvo. „Tento človek odo mňa nedostane žiadnu ľútosť, on žiadnu ľútosť necítil, keď ma nechal odpadnutú ležať na zemi kvôli nejakému jeho záchvatu. Necítil žiadnu ľútosť, keď robil tie veci, čo robil...“ šokovala svojimi slovami misska a pri spomienkach na hrôzu neudržala slzy. 

„Ja som nebola prvá a Ráchel by nebola posledná,“ dodala Lujza. Celé jej vyjadrenie si môžete pozrieť nižšie:

Viac o téme: Tomy KottyRáchel KarnížováLujza Kalčoková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu