Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známe Slovenky obzerali gaťky: Zamaskovaná Ďurianová, Krajčírová v pyžame a... Zuzi, POZOR!

Známe Slovenky spojila akcia zameraná na predstavenie menštruačných nohavičiek Zobraziť galériu (4)
Známe Slovenky spojila akcia zameraná na predstavenie menštruačných nohavičiek (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera sa v jednom z bratislavských moderných priestorov konalo predstavenie nového radu spodnej bielizne jednej známej značky oblečenia. Túto akciu si nenechali ujsť známe ženy zo slovenského šoubiznisu. Nechýbala Marianna Ďurianová, ktorá sa zamaskovala od hlavy až po päty, Barbora Krajčírová sa zhostila úlohy moderátorky, ale v pyžame, no a Zuzane Vačkovej chýbal len maličký kúsok od nehody. Pozor!

Predstavenie nového radu menštruačných nohavičiek známej značky prilákalo do bratislavských priestorov mnoho krások zo slovenského šoubiznisu. Momentálne sa spomínaná spodná bielizeň pohybuje vysoko v trendoch a skoro každá žena chce mať aspoň jedny doma. Nečudo, že túto akciu prišlo podporiť tak veľa známych žien. 

Galéria: Predstavenie menštruačných nohavičiek

Medzi pozvanými hosťami sa nachádzala aj Marianna Ďurianová, ktorú bolo ťažké aj spoznať. Moderátorka sa totiž zamaskovala od hlavy až po päty. Využila ešte posledné chladné dni na to, aby na seba hodila hrubý sveter a korunu krásy si zakryla výraznou čiapkou. Neboli jej dokonca vidieť ani oči, keďže aj v interiéri mala na sebe okuliare. No spoznali by ste ju?

Marianna Ďurianová
Zobraziť galériu (4)
Marianna Ďurianová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Úlohy moderátorky sa zhostila Barbora Krajčírová. Tá síce skvele odprezentovala nový rad nohavičiek, ale outfit, v ktorom na udalosť prišla, jej tentokrát úplne nevyšiel. Košeľa a nohavice pripomínali skôr pyžamo než elegantný kostým. 

Barbora Krajčírová
Zobraziť galériu (4)
Barbora Krajčírová  (Zdroj: Ján Zemiar)

A nechýbala ani Zuzana Vačková. Herečka, ktorá je vždy pozitívne naladená a dobrá energia z nej srší za každých okolností, bola len kúsok od malej nehody. Nášmu oku neušlo, že mala rozviazané šnúrky na topánke a ak by si to neskôr nevšimla, mohlo to dopadnúť veľmi zle. Zuzi, do budúcna pozor na tento detail! A to, kto sa ešte prišiel pokochať novými nohavičkami, si môžete pozrieť v našej galérii vyššie.

Zuzana Vačková
Zobraziť galériu (4)
Zuzana Vačková  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Marianna ĎurianováZuzana VačkováBarbora Krajčírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu