Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

BOJOVÁ premiéra: Čerstvý otecko Jopo si nasadil BOXERSKÉ rukavice... Postavil sa s nimi proti ŽENE!

Jozef Jopo Poláček vs. Petra Batthyany Zobraziť galériu (24)
Jozef Jopo Poláček vs. Petra Batthyany (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera sa v jednom z bratislavských kín odohrala premiéra filmu Creed III. Americký počin prilákal pred premietacie plátno mnoho známych tvárí zo slovenského šoubiznisu. Medzi nimi bol aj čerstvý otecko Jozef Jopo Poláček (50), ktorý si s hrdosťou nasadil boxerské rukavice a postavil sa s nimi proti žene. Súboj mohol začať!

O večerný program mali slovenské celebrity postarané! Včera sa v jednom z bratislavských kín totiž konala premiéra bojového filmu Creed III. a mnohé známe tváre zo sveta šoubiznisu si ju nenechali ujsť. Americký počin, v ktorom obsadil hlavnú úlohu herec Michael B. Jordan, je lákadlom pre mnohé ženy, ale aj mužov.

Svoje o tom vie aj Petra Batthyány, ktorá kinematografickými zážitkami nepohrdne. Je jasné, že dcéra známeho herca je milovníčkou filmov, no pre pozvaných bola v kine pripravená aj atrakcia, ktorú všetci patrične využili. Popritom, ako si kupovali pukance, si známe tváre mohli vyskúšať aj MEGA obrovské boxerské rukavice. 

Premiéra filmu Creed III
Zobraziť galériu (24)
Premiéra filmu Creed III  (Zdroj: Ján Zemiar)

Túto možnosť využila aj Petra. A čo by to bol za "zápas", ak by nemala proti sebe súpera. Tejto príležitosti sa chytil moderátor Jozef Jopo Poláček, ktorý si v momente nasadil na ruky základnú pomôcku boxeristov. A súboj mohol začať!

Petra Batthyany
Zobraziť galériu (24)
Petra Batthyany  (Zdroj: Ján Zemiar)

Jozef Jopo Poláček
Zobraziť galériu (24)
Jozef Jopo Poláček  (Zdroj: Ján Zemiar)

V červenom rohu stála sympatická Petra a oproti nej sa do modrého postavil práve čerstvý otecko Jopo. Všetko však bolo samozrejme myslené v rámci srandy a nakoniec si aj víťazoslávne zdvihli obaja ruky nad hlavu, ako to už býva zvykom pri profesionálnych boxerských zápasoch.

Jozef Jopo Poláček a Petra Batthyany
Zobraziť galériu (24)
Jozef Jopo Poláček a Petra Batthyany  (Zdroj: Ján Zemiar)

Jozef Jopo Poláček a Petra Bathyany
Zobraziť galériu (24)
Jozef Jopo Poláček a Petra Bathyany  (Zdroj: Ján Zemiar)

Aj takto môžu vyzerať kinopremiéry. V našej galérii nižšie si môžete pozrieť, kto ďalší si nasadil na ruky obrovské rukavice a tiež, ako to opäť pristalo hovorkyni Lucii Forman Habancovej. A od zajtra máte možnosť si tento filmový zážitok v kinách vychutnať aj vy!

Viac o téme: Jozef Jopo PoláčekPetra Batthyany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu