Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Barbie playmate na premiére, úplne zmenená misska a… Jeeejda, to je TRAPAAAS!

Trapas na premiére filmu Magic Mike Posledný tanec Zobraziť galériu (20)
Trapas na premiére filmu Magic Mike Posledný tanec (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera sa na film Magic Mike - Posledný tanec prišli pozrieť aj naše známe tváre zo šoubiznisu. Budúca mamička Eva Cifrová (40) ako bábika Barbie, bývalú Missku Evu Verešovú (42) sme skoro ani nespoznali a Petrovi Šarkanovi Novákovi (49) sa podaril takýto trapas. Ups!

V jednom z bratislavských kín sa konala premiéra filmu Magic Mike - Posledný tanec. Channinga Tatuma a Salmu Hayek v hlavných úlohách si prišli vychutnať aj slovenské celebrity.

Tentokrát bez svojho fešáka Lukáša si na filmovom plátne pánsky striptíz užila playmate Eva Cifrová. Ako inak, aj teraz bola perfektne nastajlovaná. Stavila na Barbie kombináciu ružovej a bielej farby. A svoje tehotenské bruško neskrývala. Práve naopak, nechala ho vyniknúť v dlhých obtiahnutých šatách, ktoré budúca mamička rada nosí a cíti sa v nich pohodlne. Ružový kabát zladila s vysokými špicatými čižmami v rovnakom tóne a punc noblesy jej dodala listová kabelka s kožušinou. Celkovo pôsobila ako taká bábika od Mattela.

Eva Cifrová
Zobraziť galériu (20)
Eva Cifrová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Na prvý pohľad kožušinovú vestu na seba hodila aj bývalá Miss Eva Verešová. Tú sme však zo začiatku nemohli takmer spoznať. Trochu sa zmenila, no hoci jej vek pribúda, stále si drží "misskovskú" postavu. Eva sa ale zrejme snažila byť trochu nenápadná, ako taká šedá myška. O čom svedčí aj jej outfit. Jednotlivé kúsky, ktoré mala na sebe, sa však tak trochu bili. Ale úsmevom to zachránila.

Eva Verešová
Zobraziť galériu (20)
Eva Verešová  (Zdroj: Ján Zemiar)

To sa však nedá povedať o moderátorovi a spevákovi Petrovi Novákovi, ktorého všetci poznajú pod prezývkou Šarkan. V tomto prípade však nenarážame na jeho styling, ale na trápnu situáciu, ktorú sa snažil rýchlo uhasiť. Zjavne mal naponáhlo, a tak sa mu podarilo na zem vysypať pukance. Peter sa čo najskôr snažil pred ostatnými zahladiť stopy, ale práve išla okolo so svojím partnerom Eva Verešová a všetci sa na tomto malom trapase ešte pred začiatkom filmu dobre pobavili. 

Trapas Šarkana na premiére filmu Magic Mike Posledný tanec
Zobraziť galériu (20)
Trapas Šarkana na premiére filmu Magic Mike Posledný tanec  (Zdroj: Ján Zemiar)

Kto ďalší sa prišiel zabaviť, si môžete pozrieť v našej galérii nižšie.

Viac o téme: Eva CifrováEva VerešováPeter Šarkan Novák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu