Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Lacná kráľovná z Nákupných maniačok opäť na PLASTIKE: Po prsiach si nechala vylepšiť aj TOTO!

Ráchel Karnížová z Nákupných maniačok podstúpila ďalší zákrok Zobraziť galériu (17)
Ráchel Karnížová z Nákupných maniačok podstúpila ďalší zákrok (Zdroj: Instagram R.K. / TV Joj)

BRATISLAVA - Je mladá, krásna a netají sa tým, že miluje nosiť fejkové veci. Aktuálne je Ráchel Karnížová (21) hviezdou jojkárskej šou a nedávno bojovala aj v súťaži krásy Miss Universe SR. Napriek tomu so svojím vzhľadom nie je na 100% spokojná, a tak si dopomáha plastickými operáciami. Po zväčšení dekoltu a ďalších vylepšeniach, v týchto dňoch išla znova pod nôž. TOTO si dala upraviť!

Ryšavka Ráchel Karnížová, ktorá sa pred časom prebojovala do finálovej 12-ky Miss Universe SR, sa vtedy síce neumiestnila na žiadnom mieste, no aspoň sa dostala do povedomia širokej verejnosti. A v týchto dňoch ohuruje aj na televíznych obrazovkách. Objavila sa totiž hneď v prvých častiach obnovenej jojkárskej šou Nákupné maniačky.

S vymetaním obchodných reťazcov, má kráska bohaté skúsenosti a zjavne ani veľa neminie - sama sa totiž nazvala Cheap Queen, čo v preklade znamená lacná kráľovná. V obľube má navyše napodobeniny drahých luxusných značiek a vôbec sa tým netají. Na svoj zovňajšok si potrpí a rada púta pozornosť, čomu nasvedčuje aj jej výrazný imidž. 

No a k tomu, aby bol jej výzor dokonalý, si rada dopomáha aj plastickými operáciami. Už pred časom priznala, že si svoj hrudník nechala vylepšiť silikónovými implantátmi. No a v týchto dňoch si pod nôž lahla opäť. Misska na svojom instagramovom profile, pridala fotku s obviazanou hlavou.

Ráchel Karnížová podstúpila ďalšiu plastiku
Zobraziť galériu (17)
Ráchel Karnížová podstúpila ďalšiu plastiku  (Zdroj: Instagram R.K.)

A ako prezradila, nechala si upraviť odstávajúce uši. „Tak prvá noc je za mnou. Spala som úplne v pohode. Skoro vôbec ma to nebolí. Až rozmýšľam, či je to normálne, že ma nič nebolí, lebo každý ma strašil, že je to najhoršia bolesť,“ napísala po zákroku otoplastiky.

Sama pritom v minulosti tvrdila, že so svojimi ušami je spokojná. Napriek tomu sa rozhodla ich upraviť. „Aj prsia som mala rada svoje, ale prečo nie keď niečo môže byť lepšie. A chcem všetky takéto operácie urobiť, kým som mladá a rýchlo sa mi všetko hojí,“ podotkla ryšavka a s úpravami zďaleka neskončila, priznala totiž, že ju tento rok čaká ešte jedna. To, čo to bude, si zatiaľ nechala len pre seba.

Ráchel Karnížová podstúpila ďalšiu plastiku
Zobraziť galériu (17)
Ráchel Karnížová podstúpila ďalšiu plastiku  (Zdroj: Instagram R.K.)

Viac o téme: Ráchel Karnížová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu