Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Neuveriteľná PREMENA hviezdy seriálu Iveta: 20 rokov staré FOTO… Aha, ako sa zmenil!

Milan Ondrík Zobraziť galériu (11)
Milan Ondrík (Zdroj: Ján Zemiar)

NITRA - Slovenský herec Milan Ondrík (42) sa v posledných dňoch televíznym divákom predstavuje v jojkárskom seriáli Iveta, kde hrá homosexuála a módneho guru. Momentálne sa pripravuje aj na ďalšiu rolu a na svojej postave maká vo fitku skoro každý deň. Oproti tomu, ako vyzeral kedysi, je to neskutočný rozdiel. Je toto vôbec on?

Herec pre svoju rolu často podstupuje radikálne zmeny svojho výzoru a celkového životného štýlu. O tom vie svoje aj Milan Ondrík, ktorý sa stal hviezdou seriálu Iveta a získal si fanúšikov aj vďaka svojej štylizovanej komickej postave módneho návrhára Adriána. Dokonca sa Milan pre svoju rolu postavil aj na opätky. No čo by nespravil pre svoju prácu...

Milan Ondrík v seriáli Iveta
Zobraziť galériu (11)
Milan Ondrík v seriáli Iveta  (Zdroj: TV JOJ)

Herec sa však v týchto dňoch pochválil aj aktuálnou fotkou z posilňovne, ako na sebe pracuje, a zdá sa, že sa chystá pre neho ďalšia zaujímavá príležitosť a určite si najmä ženské pokolenie príde na svoje. „Dnes po rannom tréningu. Príprava na novú postavu,“ napísal umelec k záberu, kde ukázal svoje nadupané bicepsy a jeho pohľad pripomínal drsňáka z akčného trháku. 

Pri tomto pohľade je až zarážajúce, ako vyzeral herec kedysi. Veď posúďte sami, ako sa zmenil.

Milan Ondrík a jeho premena
Zobraziť galériu (11)
Milan Ondrík a jeho premena  (Zdroj: Instagram M.O.)

Milan Ondrík a jeho premena
Zobraziť galériu (11)
Milan Ondrík a jeho premena  (Zdroj: Instagram M.O.)

Umelec na sociálnej sieti zverejnil aj záber zo študentských čias. A tá premena je očividná. „VŠMU 1. ročník. Na dobrú noc,“ popísal 20 rokov staré foto, kde bol ešte ako študent zachytený s dlhými vlasmi. A pri pohľade na jeho polonahé telo je jasné, že čaru naberania svalovej hmoty podľahol až neskôr. Tak tomu sa povie neuveriteľná premena. 

Viac o téme: Milan Ondrík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu