Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bagárovej šokujúcej VYJADRENIE o vzťahu s Muradovom: NEFUNGOVALO to dlho… Roky rozmýšľala nad ROZCHODOM!

Vo vzťahu Moniky Bagárovej a Makhmuda Muradova to škrípalo už roky.
Vo vzťahu Moniky Bagárovej a Makhmuda Muradova to škrípalo už roky. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Bol to šok, keď sa minulý rok v čase Vianoc prevalilo, že Monika Bagárová (28) a otec jej dcéry, UFC zápasník Makhmud Muradov (32), viac netvoria pár. Neskôr sa síce opäť dali dokopy, no v lete ich vzťah krachol definitívne. Teraz speváčka šokovala vyjadrením, že im to nefungovalo dlho a nad rozchodom vraj uvažovala roky... A toto bol dôvod, prečo to neukončila už dávno!

Po mesiacoch útrap, ktoré Monika Bagárová prežívala vo svojom osobnom živote, je aktuálne opäť šťastná po boku nového priateľa. Ako sa ukázalo, pár tvorí s karlovarským podnikateľom Leonardom Lekajom a netají sa tým, že je zamilovaná až po uši. Pred rokom však také šťastie počas sviatkov neprežívala... 

Galéria: Monika Bagárová s dcérkou Rumiou

V rozhovore pre české rádio Evropa 2 prezradila, že vzťah s Muradovom nebol vôbec ideálny a nad rozchodom rozmýšľala dlhšie. „Roky som sa rozhodovala, ako opustiť vzťah,“ priznala Monika. Veľkým dôvodom bolo aj zápasníkovo časté cestovanie za prácou, ktoré speváčka začala pociťovať najmä po narodení dcérky Rumie.

No paradoxne ona bola dôvodom, prečo Bagárová vzťah neukončila skôr. „Nefungovalo to, nebolo to v poriadku. Ja som stále mala tendenciu, že nemôžem odísť, keď máme to dieťa, že jej nemôžem zobrať otca,“ povedala speváčka webu eXtra.cz. 

Viac o téme: Monika BagárováMakhmud Muradov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu