Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bagárovej sestra po NÁROČNOM boji: Áno, PRIBRALA som!

Natálie Bagárová Zobraziť galériu (2)
Natálie Bagárová (Zdroj: Instagram N.B.)

PRAHA - Posledný polrok nemala ľahký. Reč je o sestre Moniky Bagárovej, ktorú potrápilo zdravie, ale aj kolísavá váha. Po dlhom boji to Natálie konečne otvorene povedala. Z toho, že pribrala, si však ťažkú hlavu nerobí!

Speváčka Monika Bagárova svojim fanúšikom rada ukazuje súkromie. Či už ide o jej malú dcérku, vzťah alebo rodinu. Na jej sociálnych sieťach nechýba množstvo fotiek so sestrou Natáliou. Obidve sa na seba podobajú a rovnako ako Monika, tak aj Natálie sa venuje spevu.

Tiež je aktívna na Instagrame, kde si vybudovala veľkú základňu svojich priaznivcov, s ktorými zdieľa radosti, ale aj strasti. Najnovšie priznala, že posledný polrok bol pre ňu nesmierne náročný. Nielen po psychickej, ale aj fyzickej stránke.

Bagárovej sestra po NÁROČNOM
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram N.B.)

„Tento polrok bol extrémne psychicky náročný. Vyhodené koleno, nasadenie antidepresív, úzkosti, ale to až inokedy rozoberieme. Ťažké výpadky váhy - od extrémneho chudnutia do extrémneho naberania. Prvýkrát za celý život vážim 67 kíl. Vždy som mala ideálnu váhu 54 – 58 kíl,” prezradila v úvode.

„Takže áno, pribrala som. Dosť často mi na to chodia aj pripomienky do správ alebo komentáre, ale nič si z toho nerobím, pretože som mladá, fyzicky zdravá a aj mám možnosť na sebe zamakať,“ dodala s tým, že sa v najbližšom období chystá cvičiť a znovu sa vrátiť na svoju pôvodnú váhu.

Rozhodla sa zmeniť stravu a v nedeľu má ísť aj na meranie, kde zistí kompletný stav, koľko má tuku a svalstva a tiež, v akom kalorickom deficite musí byť, aby zdravo chudla. 

Viac o téme: Natálie Bagárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu