Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kráska z markizáckej šou: PREBOHA, veď je samá MODRINA a ešte...

Sabina Karásková Zobraziť galériu (3)
Sabina Karásková (Zdroj: Instagram SK)

PRAHA - Hoci bola súčasťou markizáckej šou Love Island, lásku našla až mimo ostrova. Sabina Karásková chodí s bývalým partnerom speváčky Moniky Bagárovej a na rozdiel od svojej predchodkyne sa chystá na návštevu u potenciálnej svokry. Lenže jej tvár je aktuálne plná modrín!

Aj keď má Monika Bagárová s Makhmudom Muradovom dcéru, s jeho matkou sa nikdy nestretla. Sabinu Karáskovú však zápasník hodlá rodine predstaviť už v najbližších dňoch. „Nervózna som hlavne kvôli jazykovej bariére,” vyhlásila kráska z Love Islandu pre Super.cz. 

Kráska z markizáckej šou:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram S.K.)

Nakoniec však pred potenciálnu svokru predstúpi v nie práve najlepšom stave – jej tvár je totiž plná modrín. Keď sa "vyzdobená" podliatinami prihovorila fanúšikom, tí okamžite prejavili starosť a jej zdravie. A tak sa Sabina pustila do vysvetľovania, čo sa vlastne stalo. 

„Bola som vo fitku, blbo som sa buchla, blbo som spadla,” povedala s tým, že pri ďalšom cvičení už bola opatrnejšia. „Naozaj sa nestalo vôbec nič, vyzerá to horšie, než to je. Ďakujem za všetky správy, odpovedám tak hromadne, pretože to naozaj nič nie je a nechcem tomu dávať vôbec žiadnu pozornosť, pretože sa nič nestalo,” dodala Karásková, ktorá okrem dobitej tváre ukázala aj nepekne zlámané nechty. 

Kráska z markizáckej šou:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram SK)

Viac o téme: Sabina Karásková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu