Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Po neverách nový frajer: Bagárovej VYZNANIE... Tento chlap je ANJEL!

Monika Bagárová Zobraziť galériu (3)
Monika Bagárová (Zdroj: TV Markíza)

BRNO - Keď sa Monika Bagárová rozišla s Makhmudom Muradovom, skloňovali sa nevery z jeho strany. Hoci mu dala aj druhú šancu, opäť sa to pokazilo. Dnes je však už speváčka šťastná po boku iného muža. A nazýva ho rovno anjelom.

Monika Bagárová má s Muradovom dcéru Rumiu, zrejme aj preto mu dala druhú šancu, hoci viaceré zdroje tvrdili, že ju neustále podvádzal. Nakoniec uznala, že ich vzťah nemá zmysel a definitívne ho ukončila. 

Po neverách nový frajer:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MB)

Len začiatkom decembra sa prevalilo, že Monika má vo svojom živote niekoho iného. Informáciu priniesol portál Extra.cz a Bagárová potvrdila, že je zamilovaná. 

Svojim fanúšikom na sociálnych sieťach zatiaľ nového partnera neukázala, včera mu však pri príležitosti jeho narodenín venovala vrúcne vyznanie. „Stretla som Anjela. Krásne srdce, krásnu dušu plnú lásky, pokory, láskavosti. Prajem ti to najkrajšie k tvojim dnešným narodeninám, nech ťa úsmev a radosť sprevádzajú celý život. na zdravie a lásku nemôžem zabudnúť, pretože to je v živote najdôležitejšie. Milujem ťa,” napísala speváčka k fotografii držiacich sa rúk. 

Snáď to s týmto mužom Monike naozaj vyjde. 

Po neverách nový frajer:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram )

Viac o téme: Monika Bagárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu