Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prachařova EX po 3 mesiacoch randenia: Jej o 16 rokov starší priateľ sa už chváli… JE TEHOTNÁ!

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup vraj spolu čakajú dieťa. Zobraziť galériu (4)
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup vraj spolu čakajú dieťa. (Zdroj: Instagram A.H.)

PRAHA - Bol to obrovský šok, keď sa prevalilo, že bývalá manželka Jakuba Prachařa, Agáta Hanychová (37), randí s o 16 rokov starším Jaromírom Soukupom (53). Že by to dvojici mohlo spolu vyjsť, nikto neveril. No hoci spolu randia len 3 mesiace, mediálny magnát sa už všade chváli, že jeho milovaná je tehotná!

Po rozvode s Jakubom Prachařom to Agáte Hanychovej v láske veľmi nevychádzalo. Šťastie hľadala v náručí viacerých mužov, no s každým vydržala len zopár mesiacov. Ani s Jaromírom Soukupom netvorí pár dlho... A mnohí tejto dvojici nepredpovedali dlhú životnosť, no všetko nasvedčuje tomu, že s 53-ročným mediálnym magnátom to bude iné, ako s ostatnými. 

Galéria: Agáta Hanychová

Nielen, že si ho tmavovláska podľa českého Blesku nasťahovala do domu, ale už spolu aj podnikajú... A najnovšie informácie hovoria o tom, že dvojica svoj pomerne čerstvý vzťah posunula o ďalší a veľmi podstatný krok dopredu. Bývalá manželka jojkárskeho porotcu je vraj tehotná. Podľa informácií portálu eXtra.cz sa tým budúci otecko všade chváli. 

„Jarda sa už chváli kamarátom, že jeho Agáta je tehotná. Je to ale veľmi čerstvá správa, v každom prípade sú z toho obaja veľmi šťastní,“ potvrdili českému webu dva nezávislé zdroje z okolia páru. Samotný Soukup na priamu otázku odpovedal vyhýbavo. „No, to máte lepšie informácie ako ja,“ reagoval. Jeho nejednoznačná odpoveď však môže mať súvis práve s tým, že ide o veľmi ranné štádium tehotenstva. 

Prachařova EX po 3
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram A.H.)

Viac o téme: Agáta HanychováJaromír Soukup
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu