Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tehotnú Hanychovú ZRADILO zdravie: SKONČILA v nemocnici!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram V.Z.)

PRAHA – Iba pred časom sa na verejnosť dostala informácia, že Agáta Hanychová (37) čaká tretie dieťatko. Mama Agáty, herečka Veronika Žilková, zase potvrdila, že kontroverzný pár potomka plánoval. Momentálne však v rodine prežívajú ťažké chvíle...

Agáta Hanychová po prevalení informácií potvrdila, že je tehotná. Netrvalo to dlho a kontroverzný pár sa začal verejne vytešovať z bábätka. Aj keď je bývalá modelka v ranom štádiu tehotenstva, jej životný štýl sa nezmenil. Stále s partnerom Jaromírom Soukupom natáčali vlastnú šou a vôbec neoddychovala!

Galéria: Agáta Hanychová

To sa odzrkadlilo na jej zdraví a budúca mamička by si mala uvedomiť, že už nie je mladá žabka. „A je to tu, telo si povedalo,“ poznamenala ubolene. Agáta momentálne čelí zdravotným problémom, kvôli ktorým musí ležať v nemocnici. Na svojom Instagrame zverejnila fotku, kde má napichnutú žilu. „Moje dievčatká, držte mi palce,“ znel popis.

Od rodiny dostáva tiež istú dávku podpory. Každý deň prijíma video hovory od svojich detí z predchádzajúcich partnerstiev. Oporu nájde aj vo svojej maminke, ktorá ju podporila, aj v samotnom tehotenstve.

Veronika Žilková neskrývala radosť z tretieho vnúčaťa. Teraz sa však o svoju dcéru stará v nemocnici. „Moje dievčatko aj keď je už veľká, tak maminky musia pofúkať boľačku,“ napísala Žilková k spoločnej fotke, kde jej dcéra vyzerá, že sa naozaj trápi.

Tehotnú Hanychovú ZRADILO zdravie:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram A.H.)

Fanúšikovia utrápenej Hanychovej dúfajú, že ona a bábätko budú v poriadku a že tento jej zdravotný stav je len následok prepracovanosti. A nič vážne jej nehrozí.

Viac o téme: Agáta HanychováVeronika ŽilkováJaromír Soukup
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu