Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mirka Partlová IBA v spodnej bielizni: FOTO Pozrite na tú SEXI mamičku!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram M.P.)

BRATISLAVA – Nie je zvykom, že by sa slovenská herečka Mirka Partlová (37) často odhaľovala. Tak ako na pľaci, ani na sociálnych sieťach. Tento raz však urobila výnimku, odhodila zábrany a... Pozrite na tú sexi mamičku!

Mirka Partlová sa stala známou hlavne vďaka seriálu Panelák, v ktorom stvárňovala barmanku Angie. Odvtedy sa primárne venuje divadlu a svojmu synčekovi Julianovi, ktorého priviedla na svet pred tromi rokmi. Nič netušiace okolie v tom čase šokovala najprv svadbou a potom rastúcim bruškom.

Galéria: Mirka Partlová

Dnes si slovenská herečka užíva svoju rodinu. Súkromie pravidelne prezentuje aj na sociálnych sieťach. Avšak dôkladne si vyberá, čo zo svojho života odkryje. Svoj súkromný život obohacuje o selfies a tento raz siahla aj po odvážnejšej fotke! 

Aj, keď Mirka nepatrí k ženám, ktoré by sa rady odhaľovali na sociálnych sieťach. Teraz spravila výnimku a šokovala všetkých fanúšikov. Odhodila všetky zábrany a ukázala sa iba v spodnej bielizni. Sporo odetá blondínka sa má naozaj čím chváliť a závidenia hodnú postavu jej môžu obdivovať nie len muži, ale aj ženy. Vyšportovaná kráska si nedáva záležať len na výzore, ale aj na krásnej forme, ktorú si udržiava cvičením.

Mirka Partlová IBA v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram M.P.)

Jej postavu ohodnotili aj fanúšikovia so samými chválami. Aj, keď svoje telo neukazuje často, tak sa slovenská herečka nemá naozaj za čo hanbiť.

Viac o téme: Mirka Partlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu