Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hanychová po rozchode so Slovákom: NOVÝ CHLAP… Nabalila si o 16 rokov staršieho!

Agáta Hanychová potvrdila nový vzťah. Zobraziť galériu (3)
Agáta Hanychová potvrdila nový vzťah. (Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Len začiatkom júna sa na verejnosť dostala správa, že Agáta Hanychová (37) viac netvorí pár so slovenským chirurgom Andrejom Nikovom. A už je v jej živote nový muž. Tmavovláska potvrdila, že teraz chodí s o 16 rokov starším šéfom TV Barrandov Jaromírom Soukupom (53).

Od rozchodu s manželom Jakubom Prachařom Agáta Hanychová veľa šťastia v láske nemá. Len začiatkom júna sa prevalilo, že jej nevyšiel ani nádejne vyzerajúci vzťah so slovenským chirurgom Andrejom Nikovom a po 8 mesiacoch si povedali zbohom. To bol od rozpadu jej manželstva už siedmy vzťah, ktorý jej krachol. 

Agáta Hanychová a Andrej Nikov.
Zobraziť galériu (3)
Agáta Hanychová a Andrej Nikov.  (Zdroj: Ján Zemiar)

No zdá sa, že na mužov napriek tomu nezanevrela. Už po pár týždňoch sa totiž s jej menom začalo spájať iné mužské meno. Portál eXtra.cz ešte v piatok informoval, že by mala randiť s mediálnym magnátom a riaditeľom českej Tv Barrandov Jaromírom Soukupom. No vtedy ešte zahmlievala. „Prepáčte, ale svoje súkromie nebudem komentovať,“ povedala dôrazne. 

Galéria: Agáta Hanychová

No dnes je už všetko inak. Portálu Blesk.cz všetko potvrdila. „Áno, máte správne informácie, ale viac sa k tomu nebudeme vyjadrovať,“ odpovedala stroho. Identita jej nového priateľa však mnohých prekvapila - doposiaľ totiž Agáta randila vždy s mladšími mužmi... No a jej nová láska je o celých 16 rokov staršia. 

Jaromír Soukup randil už s viacerými známymi ženami. Najvýraznejším menom je bez pochýb herečka Kateřina Brožová, s ktorou žil 6 rokov. Vzťah ukončila herečka, ktorá vaic nechcela znášať jeho vplyv. „Áno, ja som neposlušná. Vždy som chcela robiť svoju prácu. Jednoducho som chcela žiť podľa seba. Človek, ktorý nie je z brandže a začne žiť s herečkou, má napríklad úplne iné predstavy,“ prerzadila v Show Jana Krausa. 

Hanychová po rozchode so
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Jan Handrejch / Právo / Profimedia)

Viac o téme: Agáta Hanychová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu