Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šmahel OTVORENE o konci v Markíze: Asi to bolo osobné... TAKTO mi to oznámili!

(Zdroj: YouTube/Zvedavá Zuza)

BRATISLAVA – Včera sme vás na Topkách informovali o tom, že Martin Šmahel (39) už znova nezískal džob v rámci markizáckej šou Farma. Požiadali sme ho o vyjadrenie, aby nám celú situáciu okolo svojej pracovnej pozície v televízii objasnil.

Slovenský moderátor, v minulosti známy ako Muž roka, už nie je žiadaný tak ako predtým. O tom svedčí aj to, že ho už neuvidíme na televíznych obrazovkách ako po minulé roky. Markíza ho totiž neobsadila do svojho najúspešnejšieho projektu. Stálicu v rámci Farmy Xtra zrejme nahradí niekto iný. Ale prečo?

V minulosti sa v živom vysielaní vyjadril, že sám nevie, čo s ním bude, čo sa týka televízie. Dnes rozhodnutie Markízy pozná, ale sám Martin tiež priznal, že nevie, čo alebo kto je za týmto krokom.

O dôvodoch jeho neobsadenia sa doteraz len šepkalo. My sme sa preto pokúsili moderátora osloviť a požiadali sme ho o vyjadrenie k celej tejto situácii. „Netuším. Pred odchodom na Survivor mi oznámil producent, že už na Farme Xtra nebudem pracovať. Asi to bolo osobné, lebo výhrady k práci som počas 3 rokov nedostal,“ priznal otvorene pre Topky.sk.

„Ani neviem, či vôbec Farma Xtra pokračuje, možno zmenia koncept tohto projektu a vystačia si bez moderátora. Alebo ma nahradí Zitron ako v Živote po Farme,“ uzavrel svoje vyjadrenie. 

Šmahel mal už v minulosti finančné problémy, keď ho koronavírus pripravil o stály príjem. Aktuálne prišiel o televízny džob, a tak mu asi nezostane nič iné, len zase oprášiť svoje trénerské zručnosti. 

Viac o téme: MarkízaFarmaMartin Šmahel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu