Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Lucia Mokráňová OTVORENE o Farme: Posledné série vôbec NESLEDOVALA!

Lucia Mokráňová Zobraziť galériu (2)
Lucia Mokráňová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Tohtoročná Farma si vyslúžila naozaj poriadnu dávku kritiky. Prvou lavínou negativity si prešiel nový moderátor Marek Fašiang. Nezaostávala za ním ani umelá inteligencia Alica a nakoniec, ako obvykle, diváci nešetrili ani samotných farmárov. Čo na to hovorí účastníčka dvoch sérii Lucia Mokráňová?

Keď v roku 2018 prišla Televízia Markíza s tým, že moderátorku Kvetku Horváthovú nahradí komička Evelyn, strhol sa ošiaľ plný kritiky. Odvtedy prešla Farma len drobnými zmenami, ale teraz si zrejme šou vyžadovala nový nádych určitej modernosti. Moderná doba na Farme prináša viaceré vymoženosti, o ktorých bývalí farmári v minulosti mohli len snívať.

Lucia Mokráňová OTVORENE o Farme: Tie minuloročné NESLEDOVALA! (Zdroj: Maarty)

Lucia Mokráňová sa zúčastnila dvoch Fariem, takže čo-to si sama zažila aj na vlastnej koži.  Umelá inteligencia Alica bola naozaj veľkým šokom pre všetkých a nestačila sa diviť ani samotná kráska. „To som tiež videla, nechajme sa prekvapiť, vôbec neviem, čo mám od toho čakať a tým, že ja som bola ešte na Farme, keď sme tam nemali nič a museli sme si všetko vybudovať, vypestovať, vytvoriť príbory, úplne všetko, tak som veľmi zvedavá teraz na tieto vymoženosti,“ netajila pred nami.

Lucia Mokráňová OTVORENE o
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Tohtoročné prevratné zmeny zaskočili nejedného diváka drsnej reality šou. Samotné novinky si všimli aj mnohí exfarmári a ich reakcie boli zväčša negatívne. Na adresu nového moderátora reagovala aj Lucia Mokráňová, ktorej slová vás možno prekvapia. „Videla som, že vlastne Marek Fašiang bude nový moderátor Farmy, ja som teda veľmi prekvapená. Ale príjemná zmena. Super, teším sa na to, ako sa mu bude dariť,“ vyjadrila sa s úsmevom. Aj keď posledné dva roky fitnes trénerka Farmu nesledovala, na túto sa veľmi teší. To, prečo si posledné série nezapla, sa dozviete v rozhovore vyššie.

Novú Farmu uvidíte už 5. septembra!

Viac o téme: FarmaLucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu