Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

KRVAVÝ ÚTOK na markizáckej Farme: Súťažiaci skončil v rukách zdravotníkov!

Zdeněk Novák alias Zen skončil po útoku so zakrvavenou nohou. Zobraziť galériu (11)
Zdeněk Novák alias Zen skončil po útoku so zakrvavenou nohou. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Na obrazovkách Markízy v pondelok odštartovala už 14. séria obľúbenej reality šou Farma. A historicky prvýkrát do projektu nastúpila súťažiaca aj so svojím psom. No málokto zrejme čakal, koľko problémov to narobí. Pes totiž zaútočil na jedného z účastníkov... Ten skončil s krvavou nohou v rukách zdravotníkov!

Hovorí sa, že pes je najlepším priateľom človeka. Väčšinou to aj platí... No rovnako ako ľudí, aj ich psychiku dokážu výrazne poznačiť traumy z minulosti. Stačí tak jediná zlá skúsenosť a z verného a dobrého psa sa stane ustráchané a prchké zviera. Aktuálne by o tom vedeli rozprávať súťažiaci zo 14. série markizáckej Farmy. 

Galéria: Súťažiaci 14. série reality šou Farma:

Biologička Eva Schwardy si totiž na statok priniesla aj svojho psa Dibuka. A ten ostatným účastníkom od samého začiatku naháňal hrôzu. Útočil a štekal, najmä na mužov. „Dnes to už vyvrcholilo, že sa ozaj už bojím, aby či už neublížil mne alebo niekomu, aby to nedopadlo nejako fatálne,” zhodnotil situáciu Kristián Mesíček.

KRVAVÝ ÚTOK na markizáckej
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Tv Markíza)

A netrvalo dlho... Dibuk zaútočil na najstaršieho účastníka 14. série Zdeňka Nováka alias Zena. Pes sa mu zahnal po nohaviciach. So zakrvavenou nohou tak skončil v rukách zdravotníka. „Tak besnotu snáď nedostanem teda,“ vyjadril sa napadnutý programátor. 

„Tak ja som nikdy nebol priateľ so psami a tu je jeden pes, ktorý ma pohrýzol. Veľmi z toho nie som nadšený, ale tak som očkovaný proti tetanu, tak dúfam, že to prežijem,“ dodal Zen. Ten zrejme psovi pripomína dávneho pána, ktorý mu ublížil, preto ho považuje za hrozbu. „Dibukovi niekto v minulosti ublížil tak, že musel byť operovaný,“ vysvetlila Eva. Ako sa toto celé skončí, uvidia diváci dnes večer na Markíze.

KRVAVÝ ÚTOK na markizáckej
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Tv Markíza)

KRVAVÝ ÚTOK na markizáckej
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: FarmaEva SchwardyZdeněk Zen Novák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu