Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šmahel ostal BEZ roboty: Stály flek v televízii NEDOSTAL... Nechcú ho ani na akcie!

Martin Šmahel priznal, že sa mu pracovne nedarí.
Martin Šmahel priznal, že sa mu pracovne nedarí. (Zdroj: Instagram/martinsmahel)

BRATISLAVA – Martina Šmahela (39) si mnohí pamätajú ako vymakaného sympaťáka z televíznych obrazoviek. Predviedol sa aj v drsnej reality šou, v ktorej bol jedným z favoritov. Tam to však neskončilo a Markíza mu v tom čase nadelila aj ďalší flek. No teraz o svoje moderovačky pred kamerami prišiel. A nevolajú ho ani na akcie!

Martin Šmahel sa podieľal na fungovaní Farmy Xtra, kde si pozýval zaujímavých hostí a spolu rozoberali priebeh celej šou. Naposledy ho televízni diváci mohli vidieť ako moderátora v šou Survivor. Dlho sa však na markizáckej stoličke neohrial a lukratívny džob stratil. Znova je bez práce!

Galéria: Martin Šmahel

Ešte v roku 2020 sme vás na Topkách informovali, že moderátor bol kvôli koronavírusu ukrátený o stály príjem. Dokonca si to bez hanby napísal aj na svoj instagramový profil. Živiteľovi rodiny a otcovi troch krásnych dcérok covidové opatrenia poriadne zavarili.

„Je pravda, že mi to prinieslo taký škrt cez aj rozpočet, aj aktivity, pretože mojou hlavnou pracovnou činnosťou, alebo teda príjem peňazí som si zabezpečoval hlavne moderovaním eventov a rôznych športových podujatí, ktorým je momentálne na nejakú chvíľu koniec a toto ma ovplyvnilo určite zásadne,“ prezradil v tom čase pre Rádio Jemné.

O dva roky neskôr sa dostal do rovnakej pozície. Teraz za to covid, ale nemôže! Televízia nevynechala z moderovanie len Šmahela samotného, spolu s ním aj komičku Evelyn. Zatiaľ čo jej sa pracovné ponuky hrnú a vidíme ju na akciách, o bývalého markizáka záujem nie je...

„Už s Farmou nebudem mať nič spoločné, už ani nesledujem dianie okolo. Úprimne, neviem, čo so mnou bude, čo sa týka televízie,“ priznal otvorene v živom vysielaní na Instagrame. To, že Markíza úplne prekopala farmársky formát, je známe už dlhší čas. Šmahela sme požiadali aj o jeho vyjadrenie k tejto situácii, odpovede sme sa ale nedočkali.

Na sociálnej sieti ale dokonca na záver dodal, že ho nechcú ani na akcie, ktoré predtým moderoval dosť často. „Asi ma už nikde nechcú. Aj moderovačky sú veľmi zriedkavo, ak mám dve za mesiac, tak to je veľa. Práce je žalostne málo,“ dodal sklamaný Šmahel.

Galéria: Martin Šmahel

Svoju neľahkú situáciu sa snaží zachraňovať aspoň tvorivou činnosťou vo vlastnom podcaste.

Viac o téme: Martin Šmahel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu