Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rolins a Nedvěd UKÁZALI TELÁ: On šampus medzi nohami a ona... Na prsiach Bambi!

Dara Rolins a Pavel Nedvěd Zobraziť galériu (9)
Dara Rolins a Pavel Nedvěd (Zdroj: Instagram D.R.)

TALIANSKO - Slovenská speváčka Dara Rolins (49) si naplno užíva leto so svojim pánom “Božským“ Pavlom Nedvědom (49). Spoločné chvíle si vychutnávajú v slnečnom Taliansku. A o tieto momenty sa delí aj so svojimi fanúšikmi. Najnovšie na web zavesila fotky, na ktorých sú obaja len v plavkách. Uuu, on so šampusom medzi nohami a ona má na prsiach Bambiho!

Nie je nič krajšie, ako láska dvoch spriaznených duši a zdá sa, že títo dvaja sa konečne našli. Reč je o popovej speváčke Dare Rolins a jej fešákovi, bývalom futbalistovi Pavlovi Nedvědovi. Holúbkovia si spolu hrkútajú už nejaký ten čas a aktuálne objavujú krásy Talianska.

Galéria: Dara Rolins kedysi a dnes

Speváčka najnovšie na svojej sociálnej sieti zverejnila ich spoločnú fotku, ako si v objatí užívajú relax a slnečné lúče v zahraničí. Podľa posledných záberov majú toho veľa spoločného. Nielenže sa na seba podobajú, ale majú aj rovnaký vkus a zmysel pre humor, čo sa týka výberu plaviek. Obaja sú takpovediac uletení v tom dobrom zmysle slova.

Rolins a Nedvěd UKÁZALI
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram D.R.)

Darinka sa svojmu pánovi Božskému predviedla v plavkách s potlačou kreslenej postavičky "Bambi" a on jej zase na oplátku ukázal šampus medzi nohami. Nie však reálnu fľašu sektu, ale len ako kresbu na svojich plavkách.

Napriek tomu, že sa blížia k 50ke, tak bezpochyby ani jeden z nich sa nemá za čo hanbiť, pretože majú vyšportovanú postavu a aj v takomto infantilnom outfite vyzerajú dobre. Veď napokon hudobníčka sa udržuje vo výbornej kondícii a je neskutočne sexi. A on takisto, keďže je bývalý futbalista má vymakanú formu a svaly si veru čo-to pamätajú.

Rolins a Nedvěd UKÁZALI
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram D.R.)

Dokonca aj jej fanúšikovia sú k ich vzájomnému vzťahu naklonení. „Milá Dara vieš čo? Je to síce iba prvý dojem z fotky ale s týmto mužom ti to pristane najviac. Tak sa mi zdá, že sa k sebe úplne najviac hodíte,“ napísala svoj postreh jedna zo sledovateliek Darinkinho profilu na Instagrame. 

Viac o téme: Dara RolinsPavel Nedvěd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu