Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zaľúbenci Rolins a Nedvěd uzavreli dohodu: ŽIADNE DETI, ale... Takéto majú plány!

Pavel Nedvěd a Dara Rolins Zobraziť galériu (3)
Pavel Nedvěd a Dara Rolins (Zdroj: Instagram D.R.)

PRAHA - Dara Rolins je už niečo vyše roka zamilovaná do bývalého futbalistu Pavla Nedvěda. Speváčka v decembri oslávi 50 rokov a má jasno v tom, že o dieťa sa už snažiť nebudú. Zato majú iné plány.

Dara Rolins čoskoro dovŕši 50 rokov a prežíva jedno z najspokojnejších období svojho života. „Mám jedno z najkrajších období v živote, všetko má svoj režim. Láska, Laura, práca... všetko,” vyslovila sa v relácii Život ve hvězdách na Nove. 

Zaľúbenci Rolins a Nedvěd
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DR)

Už vyše roka je jej partnerom Pavel Nedvěd, ktorý žije v Taliansku. Už pred časom speváčka prezradila, že ani jeden z nich sa neplánuje sťahovať za tým druhým a pochvaľovala si možnosť mať domov v dvoch krajinách. 

A teraz ich spoločné plány ešte viac priblížila. Dvojica dospela k rozhodnutiu, že o spoločné dieťa sa už snažiť nebude, ale doprajú si "prírastky" v inej oblasti. „Iba teraz som stretla muža, s ktorým chcem byť. Nežijeme v rovnakej krajine, tak sme sa dohodli, že uz spolu nebudeme mať deti, že si postavíme vlastne dva domy. Jeden v Česku a jeden v Taliansku,” prezradila Dara. 

Ako dodala, každý dom bude iný. „Myslím, že to ponúka k tomu, že tie domy budú rôzne. Jeden bude v lese, jeden pri jazere, budú vychádzať z toho, kde sa budú nachádzať,” uviedla. 

Zaľúbenci Rolins a Nedvěd
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram D.R.)

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu