Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dara Rolins so svojím pánom BOŽSKÝM: Veľkolepá oslava... Neuveríte, ako sa zladili!

Dara Rolins a Pavel Nedvěd Zobraziť galériu (12)
Dara Rolins a Pavel Nedvěd (Zdroj: Instagram D.R.)

TALIANSKO - Azda najkrajší šoubiznisový pár tohto roka usporiadal veľkolepú oslavu, na ktorú si pozvali kopu celebrít a svojich najbližších priateľov. Reč je o speváčke Dare Rolins (49) a jej pánovi Božskom, bývalom futbalistovi Pavlovi Nedvědovi (50). A na túto výnimočnú udalosť sa aj patrične zladili. No nie sú chutní?

Tak títo dvaja sú do seba bezpochyby až po uši. Hovoríme o Dare Rolins a jej pánovi Božskom, ako si ho kedysi sama nazvala. Včera spoločne oslávili svoj veľký deň D. Hoci speváčke zostáva do okrúhlych 50. narodenín pár mesiacov, jej drahý Pavel ich má práve dnes, a tak sa rozhodli, že si oslavy vzájomne spoja.

Dara Rolins a Pavel Nedvěd si pozvali množstvo známych osobností
Zobraziť galériu (12)
Dara Rolins a Pavel Nedvěd si pozvali množstvo známych osobností  (Zdroj: Instagram D.C.)

Zorganizovali teda veľkolepú narodeninovú párty, ktorá sa konala v Taliansku na krásnom mieste pri jazere Maggiore, kam si pozvali aj viaceré známe tváre zo šoubiznisu a svojich najbližších priateľov. Medzi hosťami nechýbali ani Dominika Cibulková, Zuzana Kubovčíková Šebová, Tina, či generálny riaditeľ PR centra a marketingu Markízy Michal Borec.

Zaľúbené hrdličky si podľa všetkého dali naozaj záležať. Internetom sa hneď spustila lavína fotiek a videí od prítomných celebrít, ako si najskôr užívajú spoločnú plavbu loďou v neformálnom oblečení. A potom sa vo večerných hodinách nahodili pekne do gala a presunuli sa už na spomínanú mega párty. Hlavnými hviezdami večera, aj čo sa outfitu týka, boli rozhodne oslávenci.

Dara Rolins a Pavel Nedvěd v ich výnimočný deň D.
Zobraziť galériu (12)
Dara Rolins a Pavel Nedvěd v ich výnimočný deň D.  (Zdroj: Instagram D.C.)

Dara a Pavel sa v tento ich výnimočný deň, kedy spoločne akoby oslávili 100 rokov, rozhodli ísť medzi hostí v rovnakých tónoch ružovej farby a veľmi pekne spolu ladili. Bok po boku im to nielen pristalo, ale vyzerali, že sú naozaj šťastní a niet teda najmenších pochýb, že sa veľmi ľúbia.

Dara a Pavel sa takto krásne zladili
Zobraziť galériu (12)
Dara a Pavel sa takto krásne zladili  (Zdroj: Instagram D.C.)

Viac o téme: Dara RolinsPavel Nedvěd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu