Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Geissenovci narobili Sulíkovi HANBU: Ríííchááárd, to je TRAPAS!

Carmen a Robert Geissenovci Zobraziť galériu (5)
Carmen a Robert Geissenovci (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Majú pomôcť Slovensku, propagovali Rusov! Richard Sulík (54) je mnohými kritizovaný za to, že jeho momentálne najväčším problémom je to, aby sa pracháči Geissenovci u nás cítili skvele. On sa bráni so slovami, že hlavným cieľom je propagácia našej krajiny. Avšak, svojrázna blondínka Carmen mu poriadne zavarila!

VIDEO: Geissenovci zavítali na Slovensko. Fanúšikovia sa im potešili.

Geissenovci na Slovensku: Dorazili do Pezinka - tam ich čakala tisícka fanúšikov! (Zdroj: Ján Zemiar)

Prítomnosť pracháčov Geissenovcov v našich končinách patrí medzi pomerne diskutované témy týchto dní. Predseda SaS Richard Sulík, ktorý ich k nám pozval, si podľa vlastných slov uvedomuje, že Slovensko má aj iné problémy. Avšak dodáva, že je potrebné podporiť aj slovenský turizmus.

„Skúsenosti ukazujú, že návštevy Geissovcov v iných krajinách veľmi pomohli a dnes ich ľudia podnikajúci v turizme prosia, aby k nim prišli a zviditeľnili ich,” povedal okrem iného vo svojom vyhlásení Richard Sulík. Carmen a Robert počas návštevy u nás mali pôvodne natočiť len jeden diel svojej reality šou, napokon by mali byť tri. 

Dalo by sa čakať, že Geissenovci využijú silu sociálnych sietí a na svojich Instagramoch sa budú pýšiť krásami Slovenska. Na sklamanie mnohých zverejnila Carmen, ktorá má 865-tisíc followerov, len zábery z ich súkromného tryskáča a fotku z kúpeľne luxusného bratislavského hotela. 

Ako si však instagramový profil Zomri všimol, pracháčka v statuse neoznačila bratislavský hotel, ale hotel s podobným názvom nachádzajúcim sa v Rusku. 

Pod príspevkom sa samozrejme začali hromadiť úsmevné komentáre. „Buďte vďační, že napísala Slovakia a nie Slovenia. Ďakujeme Sulíkovi za kus dobrej roboty. Richard, takto sa to nerobí, do psej matere,” znejú vybrané z nich. 

Geissenka neskôr príspevok upravila a označila už aj ten správny hotel. Nechajme sa prekvapiť, či ešte niečo z návštevy Slovenska na svojom profile zverejní a či bude viac pozorná... 

 

Viac o téme: Richard SulíkGeissenovciCarmen GeissRobert GeissGeiseenovci na Slovensku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu