Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VEĽKÁ NOVINA u Geiss(en)ovcov: Dcéry sú už dospelé, tak... Wau, ich rodina sa rozrástla!

Geiss(en)ovci predstavili nového člena rodiny.
Geiss(en)ovci predstavili nového člena rodiny. (Zdroj: Facebook)

MONAKO - Slávni Geiss(en)ovci majú obrovský dôvod na radosť! Ich rodina sa totiž v týchto dňoch rozrástla o ďalšieho člena. A hneď po tom, čo sa ho ujali, dostal aj vlastný instagramový profil!

Geiss(en)ovci majú dve dcéry, Davinu Shakiru a Shaniu Tyru - prvá má už 19 rokov a druhá 17. Deti sú tak prakticky dospelé a pomaly môžu vyletieť z rodinného hniezda. To si zrejme dobre uvedomujú aj ich rodičia, milionári Carmen a Robert, a tak sa rozhodli rozšíriť svoju rodinku o ďalšieho člena. Takého, ktorý im bude verný až za hrob. 

Na sociálnej sieti Instagram sa blondínka pochválila, že si zaobstarali psa. A prekvapivo nevolili šteniatko, ale dospelého Yorkshirského teriéra. No a chlpáč sa ani nestihol spamätať a už si užíva pozornosť šoubiznisového miláčika. Vyváža sa na luxusnej jachte, jeho život je jeden veľký výlet a... Len čo prišiel do rodiny Geiss(en)ovcov, hneď aj dostal vlastný profil na Instagrame. 

Zaujímavé je aj meno labkoša. Carmen sa totiž svetovými hviezdami neinšpirovala len pri svojich dcérach Shakire a Shanii, ale po zvučnom mene siahla aj v prípade psíka. Toho pomenovala Maddox - a práve tak sa volá jeden z adoptívnych synov slávnej Angeliny Jolie. Pozrite, aký je nový člen slávnej rodiny roztomilý!

Viac o téme: GeissovciMaddox Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu