Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Milionárka Geiss(en)ová OBEŤOU KRÁDEŽE: Zlodej si ju vyhliadol v luxusnej reštaurácii… TOTO JE ON!

Carmen Geiss informovala svojich fanúšikov, že sa stala obeťou krádeže. Zobraziť galériu (7)
Carmen Geiss informovala svojich fanúšikov, že sa stala obeťou krádeže. (Zdroj: Instagram C.G.)

IBIZA - Milionárska rodina Geiss(en)ovcov je známa tým, že dlho na jednom mieste nevydržia. Svoje bohatstvo si radi užívajú na rôznych dovolenkách. Po návšteve Slovenka si dopriali oddych aj na slnečnej Ibize. No práve odtiaľ si Carmen (57) odniesla veľmi nepríjemný zážitok. Priamo v luxusnej reštaurácii si ju totiž vyhliadol zlodej. Vytočená blondínka zverejnila jeho fotku!

Geiss(en)ovci žijú v slnečnom Monaku, no aj tak si čas od času radi vychutnajú more a pláže inej dovolenkovej destinácie. Aktuálne si milionári uživali na Ibize, ktorú obľubujú aj Slováci. Extravagantná blondínka si však zo španielskeho ostrova nesie veľmi zlú skúsenosť. A tá ju vytočila natoľko, že sa okamžite zbalila a vrátila späť domov.

Galéria: Carmen Geiss

V luxusnej reštaurácii na pláži sa totiž stala obeťou zlodeja. A to by sa jej, podľa vlastných slov, v Monaku nestalo. „Ahojte zlatíčka, práve nás okradli na Ibize v Tropicana... Moja taška Valentino je preč aj s obsahom. Zajtra som späť v Monaku, lebo si môžem byť istá, že tam ma nikto neokradne!“ napísala vytočená milionárka.

Carmen zverejnila aj zábery z bezpečnostnej kamery, na ktorých zlodeja vidno. Či ho však niekto na fotkách spozná, je otázne... Jedno je však isté - ak v kabelke nemala práve niečo, k čomu mala citový vzťah, nebude mať problém si kúpiť opäť takú istú, aj s celým jej obsahom. Čiastka, ktorou na svojom účte disponuje jej to určite dovoľuje. To však zlodeja rozhodne neospravedlňuje!

 

Viac o téme: KrádežCarmen Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu