Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dcéry Geissovcov čelia KRITIKE pre ich luxusný život: Robert vysvetlil, odkiaľ na to berú peniaze!

Dcéry Geissovcov čelia kritike. Zobraziť galériu (7)
Dcéry Geissovcov čelia kritike. (Zdroj: Topky.sk)

MONAKO - Musia sa vysporiadať s veľkou kritikou. Dcéry známej dvojice Roberta a Carmen Geissovcov si podľa fanúšikov tejto prominentnej rodiny až príliš užívajú luxusný život a neustále sa ním chvália na sociálnych sieťach. Dievčat sa však zastal ich otec, ktorý vysvetlil aj to, odkiaľ berú na svoj nákladný život peniaze.

Aj keď si ich väčšina divákov pamätá ako malé dievčatá, Shania (18) aj Davina (19) sú dnes už dospelé. Obe sa rady prezentujú na svojich sociálnych sieťach, kde pravidelne ukazujú svoj luxusný život.

Mnohí ľudia si však myslia, že len využívajú slávu a peniaze svojich rodičov, čo sa stalo aj dôvodom kritiky, ktorej v posledných mesiacoch obe dcéry Carmen a Roberta čelia. Na ich obranu sa postavil ich otec, ktorý vysvetlil, odkiaľ berú jeho dcéry peniaze.

„Majú svoju reality šou, Instagram a všetky sociálne siete. Davina má svoju kolekciu športového oblečenia a Shania je úspešná s predajom obrazov. Počas nakrúcania začínajú o 9:00 a pracujú až do večera. Toto všetko je práca," povedal Robert v rozhovore pre RTL.

Dcéry Geissovcov čelia KRITIKE
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Topky.sk)

Povesť rozmaznaných dcér, ktoré ťažia zo slávy svojich rodičov, však očividne Shaniu a Davinu trápi. „Ľudia neustále hovoria, že žijeme z otcových peňazí. Všetko podľa nich dostávame od neho. To však nie je pravda. Takmer všetko si kupujeme sami. Darčeky od rodičov dostávame iba na narodeniny a na Vianoce," upresnila Davina.

Viac o téme: GeissenovciGeissovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu