Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FINÁLE Survivor pozná TOP 2 hráčov: Porota absolútne ŠOKOVALA, DOMOV poslali... TOTO vážne?!

Porota absolútne ŠOKOVALA ! Zobraziť galériu (6)
Porota absolútne ŠOKOVALA ! (Zdroj: TV Markíza)

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA - Uplynuli už viac ako tri mesiace od chvíle, kedy sa 24 odvážnych Slovákov a Čechov vydalo na ostrov v Dominikánskej republike, aby zažili dobrodružstvo, na ktoré nikdy nezabudnú. Reč je o šou Survivor, ktorá sa aktuálne na televíznych obrazovkách chýli k svojmu koncu.

Nie je žiadnym tajomstvom, že všetci súťažiaci sú už doma, no a medzi nimi sa nachádza aj víťaz, ktorého meno ešte verejnosť nepozná. Rozhodla o ňom porota v podobe vypadnutých súťažiacich a najnovšie že jasné, ktorí dvaja finalisti sa popasovali o titul kráľa "stroskotancov" na ďalekom ostrove. 

Veronika Veve Přikrylová
Zobraziť galériu (6)
Veronika Veve Přikrylová  (Zdroj: TV Markíza)

Neotrasiteľné miesto vo finále si vybojovala 23-ročná česká modelka Veronika Přikrylová alias Veve. Tá, na prekvapenie mnohých, aj napriek svojim zdravotným problémom vo fyzických disciplínach porazila ako Vláďu Čapka, tak aj silovo zdatnú Johy Špačkovú. No a práve títo dvaja odpadlíci sa po jej triumfe museli postaviť pred prísnych porotcov, ktorí rozhodli, kto z nich dostane v absolútnom finále šancu zabojovať o titul víťaza proti Veve. 

FINÁLE Survivor pozná TOP
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Porote mali pri ich rozhodnutí pomôcť pomerne drsné otázky moderátora Ondřeja Novotného, ktorý Vláďu ani Johy absolútne nešetril a vystavil ich situáciám, kde si mali obaja vzájomne "nakladať", vyčítať si svoje chyby, a tak dať najavo, prečo by práve oni mali dostať vytúženú miestenku do finále. Na Vladimírovi bolo vidno, že je neistý, a to absolútnym právom - práve on a jeho rozhodnutia urobili zo súťažiach porotcov, keďže ich vyradil. 

A mnohí z nich sa vôbec netajili tým, že kvôli tomu k Vláďovi cítia zášť. Viackrát to dali jasne najavo a v podstate už takmer od začiatku hry pracovali na tom, aby vypadol. Vo veľa prípadoch jeho hra nabrala také rozmery, že jeho postup už nevnímali ako stratégiu v šou, ale pomerne osobne. A presne to bola výhoda pre jeho súperku Johy, ktorá sa to rozhodla aj patrične využiť. Výsledkom hlasovania porota naozaj šokovala. Ako to teda dopadlo a kto išiel domov? To sa dozviete už dnes večer na Markíze! 

FINÁLE Survivor pozná TOP
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

FINÁLE Survivor pozná TOP
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Survivor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu