Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mrazivé TAJOMSTVO bratov z Markízy: LEUKÉMIA a VRAŽDA otca… Dodnes nikoho neobvinili!

Petr a Pavel Zobraziť galériu (3)
Petr a Pavel (Zdroj: Tv Markíza)

PRAHA - Hovorí sa, že Boh ti naloží len toľko, koľko unesieš. Ak je to pravda, tak súťažiaci Petr (25) a Pavel (33) Hyskí z markizáckej šou Lego Masters musia byť minimálne Hulkovia. V minulosti si totiž prešli obrovským trápením. Nielen, že im zavraždili milovaného otca a dodnes z tohto činu nikoho neobvinili, ale mladší sa musel popasovať aj so zákernou chorobou!

Mladí Česi Petr a Pavel Hyskí sa prihlásili do markizáckej šou Lego Masters, lebo touto legendárnou skladačkou doslova žijú. No zatiaľ čo doteraz si stavali len za múrmi svojich príbytkov, teraz svoju vášeň predvádzajú verejne. Legu prepadli ešte ako deti - vďaka nemu aspoň na chvíľu dokázali uniknúť krutej realite. 

Ako totiž informuje markiza.sk dvojica má za sebou mimoriadne ťažkú minulosť, kedy im osud uštedril hneď niekoľko bolestivých rán. Jednou z najvýraznejších bol bez pochýb strata milovaného otca. Nezomrel totiž prirodzene, ale rukami vraha. Pavel mal vtedy 7 rokov, jeho brat iba pol roka. A dodnes pociťuje obrovskú nespravodlivosť, pretože polícia prípad nikdy neuzavrela, dokonca ani nikoho neobvinila. 

Mrazivé TAJOMSTVO bratov z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

A aby toho nebolo málo, osud silu bratov skúšal aj druhýkrát. Len pol roka po strate otca mladší Petr vážne ochorel. Lekári mu diagnostikovali zákernú leukémiu. Liečba, našťastie, zabrala a dnes sa už mladý Čech teší dobrému zdraviu. Štart do života mal však poriadne ťažký. Nechajme sa prekvapiť, ako dopadne ich cesta v markizáckej šou. Držíme palce!

Viac o téme: Lego Masters
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu