Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Slovenská speváčka šokovala: DRSNÁ ODPOVEĎ na otázku svadby... Povedala NIE!

Otvorené NIE! Zobraziť galériu (4)
Otvorené NIE! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Pre drvivú väčšinu žien je žiadosť o ruku od ich milovaného a následná svadba jedným z najkrajších momentov v živote. Mnohé dámy čakajú dlhé roky na svoj veľký deň a predstavujú si ho ako vystrihnutý z rozprávkovej knihy. Ibaže... Sú aj také, ktorým sa predstava svadby abslútne bridí a nádejný ženích nemá šancu!

Nie je veľa žien, ktoré majú svadbu zadefinovanú ako niečo, čo v žiadnom prípade nechcú a predstava, že by sa mali obliecť do dokonalej bielej róby a závoja, je pre ne vyslovene zastrašujúca. Nuž ale, výnimky povrdzujú pravidlo a do skupiny "svadba v žiadnom prípade" patrí aj speváčka a víťazka Superstar 2020 Barbora Piešová. 

Slovenská speváčka šokovala: DRSNÁ
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Nevestou sa už onedlho stane jej sestra Lenka, no a pri tejto príležitosti Barbora poskytla rozhovor pre web markiza.sk, kde dala jasne najavo, že sestru v jej veľkom kroku naplno podporuje, avšak ona sama by "do chomúta" nevkročila. 

Na otázku, či by si ona sama vedela predstaviť to, že by sa z nej stala manželka a mala by svadbu, odpovedala absolútne otvorene a s neskrývaným odmietnutím. A pridala aj jeden z hlavných dôvodov, prečo sa ako nevesta nevidií „Ja určite nie. Ja veľmi nie som na svadby a na tieto veci. Pokiaľ mám možnosť vyhýbať sa šatám, tak to robím," povedala Piešová. Barbora, a čo taký nohavicový kostým? 

Slovenská speváčka šokovala: DRSNÁ
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Barbora Piešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu