Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zákulisie 4. kola Let's Dance: FOTO Labudov vnuk s frajerkou, cukríková rosnička a... Cibulková na tretiu!

Richard Labuda, Lenka Debnárová, Dominika Navara Cibulková Zobraziť galériu (6)
Richard Labuda, Lenka Debnárová, Dominika Navara Cibulková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V nedeľu večer Markíza odvysielala už štvrté kolo tanečnej šou Let's Dance. Na parkete sa predviedlo zostávajúcich 9 párov a diváci ich výkony hodnotili svojimi SMS hlasmi. Vypadli Aicha a Fabio Belucci. To všetko však diváci mohli vidieť aj v televízii. No ako to vyzeralo v zákulisí? Vnuk Mariána Labudu prišiel s priateľkou, rosnička Lenka Debnárová dorazila celá v ružovom a... Cibulková na tretiu?!

Galéria: GALÉRIA zo 4. kola Let's Dance:

Šou Let's Dance má za sebou už štvrté kolo, ktoré si diváci mohli v nedeľu večer pozrieť v priamom prenose na Markíze. Na televízne obrazovky sa však nedostalo úplne všetko. To, čo sa dialo počas reklamných prestávok, sme zmapovali my. A boli to nemenej zaujímavé momenty. 

Šou si každý týždeň nenechá ujsť veľké množstvo známych Slovákov, ktorí si Let's Dance prídu vychutnať ako diváci. Uplynulú nedeľu bol jedným z nich mladý herec známy z Oteckov, Richard Labuda. A vnuk legendárneho Mariána Labudu neprišiel do spoločnosti sám. Garde mu robila krásna priateľka Viktória.

Zákulisie 4. kola Let's
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Štvrté kolo Let's Dance si prišla vychutnať aj rosnička Lenka Debnárová. Tá sa pri výbere outfitu na tanečný večer trochu vybláznila. Siahla totiž po kúskoch naozaj výrazných farieb. V ružovej košeli a fialových nohaviciach vyzerala ako sladký cukrík. Treba však podotknúť, že jej to naozaj pristalo!

Zákulisie 4. kola Let's
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Dominika Cibulková je známa svojou veľkou základňou fanúšikov. Všetci jej kamaráti ju pravidelne každú nedeľu chodia podporovať aj na priame prenosy Let's Dance. Inak to nebolo ani v uplynulom kole. Navyše jej podporu vyjadrili naozaj originálne - nechali si vyrobiť papierové masky s Dominikinou hlavou. V hľadisku tak odrazu sedeli 3 Cibulkové. 

Zákulisie 4. kola Let's
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Dominika CibulkováLet's DanceLenka DebnárováRichard Labuda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu