Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Problémy v škôlke: Slovenská speváčka si neudržala jazyk... Učiteľky len čumeli!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Rodičia dobre vedia, aké to je, keď ich dieťatko doma započuje či uvidí niečo, čo by nemalo... A potom si nezavrie pusu a rozpráva o tom v škole či škôlke. Ideálne rovno pred učiteľkami, ktoré často netušia, či ide o nedorozumenie alebo by mali zatelefonovať rovno sociálke. No a svoje o tom vie aj speváčka Veronika Adamičková známa ako Ronie....

Jedna z našich najtalentovanejších mladých speváčok je poriadny rebel a neplechu vedela urobiť už ako dieťa. Ešte počas obdobia, keď navštevovala materskú školu, si akýmsi nedopatrením pozrela kúsok z kultového filmu Striptíz. A ikonická Demi Moore ju dostala natoľko, že Veronikina detská hlavička mala zrazu jasno o svojej budúcnosti.

Problémy v škôlke: Slovenská
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Arch V.A.)

Ronie dala svojim sledovateľom priestor, aby sa jej prostredníctvom otázok na Instagrame pýtali na všetko, čo ich zaujíma. Keď prišlo na to, čím chcela byť, keď bola malá, Ronie fanúšikov pobavila kurióznou príhodou. „Striptérka. Lebo ako malá som náhodou videla film Striptíz s Demi Moore a chcela som byť ako ona,” vysvetlila.

Horšie bolo, že si vtedy svoju túžbu nenechala len pre seba. „Bol z toho trošku problém, keď som to povedala v škôlke, keď sa nás túto otázku pýtali aj učiteľky. Ale tak myslím si, že na to ony ani ja nikdy nezabudneme,” dodala so smiechom umelkyňa. 

Viac o téme: RonieVeronika Adamičková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu