Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

SVADBA markizáckeho páru: Nemohol sa vrátiť domov... VIDEO Vzali sa v ANGLICKU!

Zobraziť galériu (7)

BRATISLAVA - Tak toto tu ešte nebolo! Hovorí sa, že láska hory prenáša, no človek by si nepovedal, že to platí aj v prípade, keď sa dvaja budúci novomanželia ani nepoznajú. A to je prípad štvrtého páru z markizáckej Svadby na prvý pohľad. Hoci nevesta Monika vôbec netušila, koho si vezme... Vycestovala za ním až do Anglicka, kde si povedali svoje áno!

Predposledný pár, ktorý dali dokopy odborníci, musel prekonať zatiaľ najväčšiu vzdialenosť v histórii slovenskej verzie tejto romantickej šou. 34-ročná manažérka Monika je však dobrodruh, ktorý nemá problém skočiť do neznáma a poriadneho bláznovstva.

SVADBA markizáckeho páru: Nemohol sa vrátiť domov... VIDEO Vzali sa v ANGLICKU! (Zdroj: TV Markíza)

SVADBA markizáckeho páru: Nemohol
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV Markíza)

Svojho času žila 7 rokov v Londýne, neskôr strávila dlhší čas na Bali a aktuálne už niekoľko mesiacov žije v Bratislave. Temperamentná blondínka, ktorá je bez partnera už 10 rokov, však z Británie ani nemusela odchádzať. Práve tam jej totiž odborníci našli ženícha. 

Rovnako 34-ročný Michal síce pochádza z Popradu, no už dlhodobo žije v zahraničí, aktuálne práve v Anglicku, kde sa živí ako profesionálny hokejista. A tam Markíza usporiadala aj samotnú svadbu. „Moni, ono to má ešte jeden hák. Nechcem povedať, že háčik, lebo je to celkom veľká prekážka. Alebo možno nie. Tá svadba nemôže byť na Slovenku,” upozornila ju "matchmakerka" Diana Fabianová, keď jej boli oznámiť, že sa bude vydávať. 

SVADBA markizáckeho páru: Nemohol
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Lebo ten človek, ktorého sme ti našli, nežije na Slovensku. Žije v zahraničí. A kvôli práci nemôže odísť. Takže tá svadba bude tam, kde žije on,” dodal psychológ Aleš a následne Monike upresnili, že ide o Anglicko. Jej reakcia však bola perfektná a absolútne spontánna. „Anglicko? Dobre. Okej! Tam som nebola dlho. Takže v Anglicku svadba? To som vždy chcela mať,” odklepla sympatická blondínka ich rozhodnutie. 

Pobalila si kufre, odletela, no a už o pár dní sa s hokejistom Michalom stretli pred oltárom, kde si povedali svoje "áno". A či medzi nimi preskočila iskra? Pozrite sa vo videu, aký horúci bozk si vymenili... Tak taký sme tu počas tejto série ešte nemali!

Viac o téme: Svadba na prvý pohľadMonika a Michal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu