Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO: Striptérka v domove dôchodcov: Dôchodcom vraj chceli iba zlepšiť náladu

(Zdroj: Youtube/ NowThisNews)

TAIWAN – Domov dôchodcov v meste Taoyuan v Taiwane sa musel ospravedlniť po tom, čo dôchodcom chcel urobiť radosť a najal striptérku. Tá sa vlnila okolo jedného dôchodcu až natoľko, že jej začal obchytkávať intímne časti tela. Po zverejnení videa na sociálnych sieťach sa domov seniorov ospravedlnil.

Dožinkové slávnosti v taiwanskom domove seniorov oslávil trochu inak. Objednali striptérku, aby po spoločnom karaoke zatancovala dôchodcom, veteránom, na invalidnom vozíku. Pri tancovaní striptérky vraj v inej miestnosti prebiehala hra bingo, ktorá je u dôchodcov tiež veľmi obľúbená.

Striptérka tancovala v štátnom zariadení pre veteránov v červenej spodnej bielizni, vlnila sa okolo dôchodcov, tancovala im na kolene a dôchodcovia tlieskali do rytmu hudby. Zdá sa, že seniori túto tancujúcu návštevu veľmi ocenili, niektorí sa jej dokonca začali dotýkať.

Po zverejnení videa na sociálnych sieťach zamestnanci uviedli, že túto oslavu už oľutovali, lebo striptérky boli vraj „príliš nadšené a rozohnili sa a nabudúce budú pri plánovaní takýchto akcií opatrnejší“.

Zámerom akcie bolo podľa zamestnancov zabaviť obyvateľov domova dôchodcov a urobiť im radosť.

Dožinkové slávnosti, oslava konca žatvy, je v ázijskej kultúre veľmi obľúbený sviatok. Obvykle sa nesie v znamení stretávania sa, spoločného ďakovania za úrodu, modlitby a prosieb za bohatú budúcoročnú úrodu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu