Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VÝMENA partnerov v slovenskom šoubiznise: ROZCHOD s raperom, ulovila... Juj, TOTO bude MEGA náročné!

Zobraziť galériu (7)

BRATISLAVA/ PRAHA - Má slabosť na fešákov zo Slovenska! Reč je o českej herečke Anne Kadeřávkovej (24), ktorá sa v poslednom období dosť zdržiavala v našich končinách. Jedným z dôvodov bol jej vzťah s raperom známym pod umeleckým menom Strapo. Všetko ale nasvedčuje tomu, že dvojica sa rozišla a v živote tejto krásky má byť nový, tiež dosť známy muž.

Česká herečka Anna Kadeřávková a slovenský raper Strapo priznali svoju lásku v roku 2019, keď kráska začala na svojom instagramovom profile zverejňovať ich spoločné fotografie. Že nešlo len o krátky románik, potvrdzuje napríklad to, že v lete minulého roka požiadal raper svoju milú o ruku. 

FOTO: Strapo a Anna sa v lete uplynulého roka zasnúbili. 

VÝMENA partnerov v slovenskom
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram/ strappo_official)

Namiesto plánovania svadby sa však očividne rozišli. Na ich profiloch na sociálnych sieťach sa prestali objavovať spoločné fotky a dvojica si v tichosti dala zbohom. 

FOTO: Anna Kadeřávková a Strapo v čase, keď ešte tvorili zamilovaný pár. 

Hoci Anna ani Strapo svoj rozchod nijako nekomentovali, kráska v uplynulých dňoch zverejnila na Instagrame video z exotiky, na ktorom sa vášnivo objíma s istým mužom. Pri pohľade na jeho vyššiu postavu musí byť každému jasné, že to nie je Strapo. „Občas nás život zanesie tam, kam by sme to nečakali,” napísala k záberom umelkyňa. 

FOTO: Anna Kadeřávková je opäť zamilovaná. So svojím novým objavom strávila koniec roka v exotike. 

Kadeřávková fanúšikom meno svojho nového milenca neprezradila, tí však majú jasno v tom, že ide o youtubera Daniela Štraucha, známeho pod prezývkou Gogo. Aj on totiž trávil Silvestra na podobnom mieste ako Anna. 

FOTO: Aj Gogo strávil koniec roka v exotike. A očividne tam nebol sám. 

VÝMENA partnerov v slovenskom
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram/ gogomantv)

Mnohí fanúšikovia sa zhodujú, že Gogo a Anna sa k sebe dokonale hodia. Ani jeden sa k týmto dohadom zatiaľ nevyjadril. Isté však je, že pokiaľ sú spolu, tak ich vzťah hneď od začiatku prechádza veľkou skúškou. Štrauch je totiž jedným zo súťažiacich markizáckej šou Survivor a v týchto dňoch odletel do Dominikánskej republiky, kde sa nepochybne istý čas zdrží. 

FOTO: Daniel Gogo Štrauch sa momentálne nachádza v Dominikánskej republike. 

VÝMENA partnerov v slovenskom
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV Markíza)

Anna zverejnila záber nočnej oblohy a slovami: „Niekde tam je,” dala v podstate najavo, že muž, do ktorého je momentálne zamilovaná, teraz nie je pri nej. Treba ešte nejaké ďalšie dôkazy, že Anna a Gogo tvoria pár?

FOTO: Anna momentálne svoju lásku nemá pri sebe. 

VÝMENA partnerov v slovenskom
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram/ annakaderavkova)

Viac o téme: StrapoGogoAnna Kadeřávková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu