Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hovorilo sa o ROZCHODE promi páru: Klebety ZAŽEHNANÉ… Týmto dokázali, že sú stále spolu!

Hovorilo sa o ich rozchode, ale opak je pravdou. Zobraziť galériu (6)
Hovorilo sa o ich rozchode, ale opak je pravdou.

BRATISLAVA/PRAHA - Informácia o ich vzťahu sa prevalila začiatkom roka, kedy boli od seba tisíce kilometrov ďaleko. Reč je o youtuberovi Danielovi Gogomanovi Štrauchovi (25) a českej herečke Anne Kadeřávkovej (25). Dvojica celé mesiace pôsobila harmonickým dojmom... No približne pred mesiacom fanúšikovia začali mať podozrenie, že už netvoria pár. Teraz však dvojica dokázala, že žiaden rozchod sa nekoná!

Daniel Štrauch a Anna Kadeřávková tvoria pár niečo vyše trištvrte roka. V čase, keď sa verejnosť o ich vzťahu dozvedela, sa Gogo práve nachádzal v markizáckej reality šou Survivor. Po jeho návrate však dvojica trávila väčšinu času spolu. O to prekvapivejšie pre fanúšikov bolo, keď blondínka svoje nedávne narodeniny trávila bez svojej lásky. 

Oslávila ich v Prahe so svojimi kamarátmi a Gogo medzi nimi nebol. Celkovo zaľúbenci prestali zverejňovať spoločné príspevky a youtuber väčšinu času trávil v rodnej Bratislave. Niet preto divu, že ich priaznivci začali špekulovať, či Daniel a Anna ešte stále tvoria pár. Viackrát sa ich to pýtali aj na sociálnej sieti Instagram, no obaja sa odpovedi vyhýbali. 

Hovorilo sa o ROZCHODE
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Známeho Slováka sme preto minulý týždeň oslovili a na rovinu sa opýtali, ako to medzi nimi je. A on neskrýval prekvapenie. Vraj mu už volali aj českém médiá a nechápe odkiaľ sa táto "klebeta" nabrala, no s Aničkou je vraj všetko v poriadku a naďalej tvoria pár... A zrejme sa to cez víkend pokúsil dokázať aj zverejneným príspevkom. 

Po dlhom čase totiž pridal príbeh, z ktorého je evidentné, že dvojica spolu trávila víkend. Youtuber sa nachádzal v Prahe a natočil aj herečkinho psa Cézara. Vo videu navyše označil aj Aničku. Tá príspevok prezdielala aj na svojom profile. Obavy ich priaznivcov tak boli neopodstatnené a česko-slovenská dvojica naďalej tvorí pár. 

Hovorilo sa o ROZCHODE
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram D.Š.)

Viac o téme: Anna KadeřávkováDaniel Gogo Štrauch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu