Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Herečke (23) borelióza roky strpčuje život: Lekári sú bezradní… Ukrutné bolesti!

Anna Kadeřávková si zahrala napríklad v komédii Šťastný nový rok. Zobraziť galériu (9)
Anna Kadeřávková si zahrala napríklad v komédii Šťastný nový rok. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA - Česká herečka Anna Kadeřávková (23) sa boreliózou nakazila, keď mala sedem rokov. No v osemnástich sa choroba vrátila v plnej sile. Brunetka bojuje s obrovskými bolesťami a lekári jej nevedia pomôcť. Kvôli boľavým kolenám sa nedokáže ani zohnúť. Rozhodla sa preto pre alternatívnu liečbu!

Češka Anna Kadeřávková sa do povedomia slovenských divákov dostala ako mladá milenka Mareka Majeského v komédii Šťastný nový rok. Herečka už nejaký čas žije v Bratislave - pri natáčaní filmu sa totiž dala dokopy s raperom Jánom Strapcom alias Strapom. So svojimi českými fanúšikmi je však stále v kontakte aspoň prostredníctvom sociálnej siete Instagram. 

No a práve tam pred pár dňami priznala, že borelióza, s ktorou bojuje už od detstva, stále nepoľavuje. Pred dvomi rokmi dokonca podstúpila nákladnú liečbu v Nemecku. Tá jej pomohla, no jej problémy úplne nevyriešila. „Bola som u svojej obvodnej lekárky a odchádzala som s plačom, pretože sa mi vrátil ten pocit zmaru, keď som sa aktívne liečila na klinike v Nemecku,“ priznala Kadeřávková.

Anna Kadeřávková tvorí pár so slovenským raperom Strapom.
Zobraziť galériu (9)
Anna Kadeřávková tvorí pár so slovenským raperom Strapom.  (Zdroj: Peter Frolo)

„Všetko sa zlepšilo a som v najlepšom stave, v akom som za strašne dlhý čas. Zmizli mi bolesti bedier, veľká únava, ale to je v pohode, môžem žiť, ale čo je najhoršie, sú moje kolená,“ netají herečka, ktorá sa boreliózou nakazila, keď mala 7 rokov. Prechodila ju, no v osemnástich sa vrátila - aj s ukrutnými bolesťami. Kolená ju bolia už rok a pol a nikto jej nie je schopný pomôcť. 

„Bola som na ortopédii, reumatológii, na RTG, na testoch, nič nezistili. Kolená ma bolia tak, že neurobím drep, nemôžem sa zohnúť pre veci, nič zdvihnúť, podať, nemôžem si len tak kľaknúť na zem pri skladaní vecí, a to nehovorím o cvičení,“ prekvapuje Anna, ktorá sa rozhodla, že tentokrát vyskúša alternatívnu liečbu, tzv. amazonský protokol. 

Čo je amazonský protokol? 

Využíva sa pri liečbe boreliózy, pľúcnych chlamýdií, toxoplazmózy, herpetických vírusov a detoxikácii od kovov a chemických jedov. Ide o bylinné vyčistenie od všetkých patogénnych a parazitárnych organizmov v tele. Liečba trvá od závažnosti ochorenia niekoľko mesiacov, počas ktorých pacient užíva štyri rôzne bylinné extrakty. 

 

Viac o téme: Anna Kadeřávková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu