Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Legendárna reklama so zlatým prasiatkom: Dievčatko má dnes už 22 rokov… Aha, ako vyzerá!

Z dievčatka z legendárnej reklamy je dnes už dospelá žena. Zobraziť galériu (6)
Z dievčatka z legendárnej reklamy je dnes už dospelá žena. (Zdroj: youtube.com)

PRAHA - Legendárna vianočná reklama na kolový nápoj sa natáčala v roku 2003. Odvtedy síce ubehlo už celých 18 rokov, no na televíznych obrazovkách beží dodnes... A mnohí si zimné obdobie bez nej už nevedia ani predstaviť. To malé zlaté dievčatko z nej však medzičasom vyrástlo v dospelú ženu... Má 22 rokov a pozrite, ako vyzerá!

To by azda ani neboli Vianoce, keby sa na televíznych obrazovkách z času na čas neobjavila reklama so zlatým prasiatkom. Scénka z lesa, kde sa otecko s malou dcérkou snaží vypíliť strom a vyruší ich diviak, k sviatkom v Čechách a na Slovensku patrí azda rovnako, ako rozprávka Tri oriešky pre Popolušku. 


Otecko z vianočnej reklamy: NAJŤAŽŠIE rozhodnutie... POTRAT alebo postihnuté dieťa?


Hlavné postavy si v kultovej vianočnej reklame zahrali Josef Polášek a Sandra Flemrová, ktorá v čase natáčania mala len 4 roky. Odvtedy však uplynulo celých 18 rokov a dnes je z malého dievčatka už dospelá 22-ročná žena. Podarilo sa nám ju vypátrať na sociálnej sieti Instagram. A fotky svedčia o tom, že z nej vyrástla naozaj krásna slečna. 

Legendárna reklama so zlatým
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram S.F.)

Navyše, na svoje detské účinkovanie v reklame si zjavne s radosťou spomína aj po rokoch. Pred Vianocami sa totiž pochválila videom, ako vykrajuje medovníky v tvare diviaka. No a jej sledovatelia si pri pohľade naň neodpustili: „A budú mať tie prasiatka aj veľké zahnuté zuby dohora?“ Tak čo, spoznali by ste ju po rokoch?

 

Viac o téme: Sandra Flemrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu