Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Diváci v totálnom ŠOKU: Vytočená farmárka v NERVOCH do duelu vyzvala... Tak to ČUMELA aj Evelyn!

Tak toto NIKTO nečakal! Zobraziť galériu (4)
Tak toto NIKTO nečakal! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Tak toto nikto nečakal! Aktuálne majú diváci najviac v zuboch dve farmárske ženy - Stanku Klčovú (24) a Michalu Šormanovú (31). Práve druhá menovaná mala najnovšie na mále, keďže sa tento týždeň stala prvou duelantkou. Všetci ostatní v napätí očakávali, koho si zvolí do súboja v aréne... No TOTO nikomu ani nenapadlo!

Koniec včerajšej epizódy Farmy bol mimoriadne napínavý a diváci sa nestíhali čudovať. V závere sa totiž Michala z nejakého dôvou totálne opustila na stavbe a s vysvetlením, že si do zvonice chcela vmurovať aspoň jeden kameň, sa rozplakala. Slzy ronila ešte nejakú tú chvíľu, neskôr bola zasa na pokraji nervového zrútenia farmárka týždňa Stanka, ktorá taktiež slzila a rozčuľovala sa nad ostatnými farmármi, pretože si vraj neplnili svoje povinnosti. 

Diváci v totálnom ŠOKU: Vytočená farmárka v NERVOCH do duelu vyzvala... Tak to ČUMELA aj Evelyn! (Zdroj: TV Markíza)

A keď už to vyzeralo tak, že sa nálada ako-tak upokojila, na statok prišla Evelyn. Všetci si spoločne posadali za stôl a moderátorka oznámila že, chce počuť meno druhého duelanta. V tom momente Michala spustila prapodivný preslov a slzy nahradil vypočítavý úsmev a zvláštna sebavedomá maska. Farmárom začala vyčítať, že ju nepúšťali k práci, a to aj napriek tomu, že sa vraj do všetkého vrhala s vervou. 

Michala pôsobila akoby ju zrazu posadol diabol
Zobraziť galériu (4)
Michala pôsobila akoby ju zrazu posadol diabol  (Zdroj: TV Markíza)

Nahneval ju aj fakt, že ju šiesti zo siedmich farmárov poslali do duelu, no a taktiež sa začala rozčuľovať nad tým, že nie je rešpektovaná a hoci mala častokrát lepšie návrhy ako ostatní, zmietli ich zo stola. „Vďaka sile, ktorú v sebe mám a ktorú som si aj od Luny vytiahla kartách, som dosť dobrá na to, aby som tu obstála s ktorýmkoľvek súperom. Možno ste si mysleli, že sa dá predvídať moje kroky. Ja vám hovorím, že sa nedá," vybuchla, nasadila svoj strašidelný úsmev a potom to prišlo... 

Celý jej čudesný a nahnevaný príhovor si môžete pozrieť vo videu vyššie, kde sa dozviete aj to, koho zvolila. Toto vážne?!

Diváci v totálnom ŠOKU:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Diváci v totálnom ŠOKU:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: FarmaMichaela Šormanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu