Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

NAJDRAMATICKEJŠÍ farmársky duel: ROZMETALA HO 3:1... Vlažný potlesk a SLZY, NIKTO z farmárov ju nechcel späť!

NIKTO z farmárov ju nechcel späť! Zobraziť galériu (8)
NIKTO z farmárov ju nechcel späť! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Včera večer boli markizácki diváci svedkami farmárskeho duelu, ktorý všetkých šokoval. Predchádzala mu voľba druhého duelanta, kde si svojho súpera do arény vyberala Michala Šormanová. Tá sa postarala o obrovské prekvapenie, keď sa nečakane a v zápale vyburcovaných emócií rozhodla vybrať Matúša Mrážika, ktorému ešte pár hodín predtým neustále prejavovala náklonnosť a netajila sa tým, že ju priťahuje...

Michalu však čosi "popadlo", plakala a pri stole sa začala správať maximálne čudne. Pred voľbou mala ešte dlhý preslov, kde pôsobila až šialene. „Keď začala hovoriť, sme ju nespoznali. Nikto z nás. Úplne iná žena. Fúha... Som v nej videl úplného diabla," vyjadril sa Dávid Horák, keď sa Evelyn pýtala na ich pocity. „Ona keď začala zvyšovať tón hlasu, tak som ani nevedel, kto je tu s nami. Či ma nezapichne v spánku alebo čo," nechápal Mesut a pridali sa aj ostatní farmári. 

Čo Michala Šurmanová prevdiedla pri voľbe duelanta si môžete pozrieť tu: 

Diváci v totálnom ŠOKU: Vytočená farmárka v NERVOCH do duelu vyzvala... Tak to ČUMELA aj Evelyn! (Zdroj: TV Markíza)

Farmári sa jednohlasne zhodli, že si prajú návrat Matúša Mrážika
Zobraziť galériu (8)
Farmári sa jednohlasne zhodli, že si prajú návrat Matúša Mrážika  (Zdroj: TV Markíza)

No a zrejme nikoho neprekvapí, že keď sa potom moderátorka všetkých spýtala, koho návrat na Farmu si želajú viac, Šormanovej meno nepadlo ani raz. Všetci do jedného si priali, aby sa na Farmu radšej vrátil Matúš. A po prvej disciplíne to vyzeralo tak, že sa im toto prianie aj splní. Matúš viedol 1:0, no potom sa všetko obrátilo a temperamentná tmavovláska začala víťaziť v jednej disciplíne za druhou. 

NAJDRAMATICKEJŠÍ farmársky duel: ROZMETALA
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Matúša dokoncna porazila aj vo vedomostnom dueli, no a poslednou možnosťou na záchranu bola súťaž v dojení kôz. Ibaže aj tú vyhrala Michala a farmárom definitívne zamrzol úsmev na perách. Všetci boli nepríjemne prekvapení, sklamaní a nešťastní. Sen o návrate ich dobrosrdečného kamaráta, ktorého mal úprimne rád každý z nich, Šormanová rozdrvila na márne kúsky, keď napokon vyhrala 3:1.

A o pocitoch ostatných súťažiacich svedčil aj vlažný potlesk, ktorý jej po víťazstve poslednej disciplíny venovali. Bolo zrejmé, že išlo iba o gesto zo slušnosti, aby ju neurazili, no s tým, že by jej fandili, to nemalo absolútne nič spoločné. Na druhej strane, svoj sen si splnila práve akčná farmárka, ktorá sa na statok mohla vrátiť. Otvorene dokonca prezradila, že celý tento súboj si zaumienila kvôli tomu, aby získala rešpekt. 

Michala Šormanová Matúša porazila. Duel vyhrala 3:1
Zobraziť galériu (8)
Michala Šormanová Matúša porazila. Duel vyhrala 3:1  (Zdroj: TV Markíza)

Reakcia farmárov po vypadnutí Matúša hovorí za všetko
Zobraziť galériu (8)
Reakcia farmárov po vypadnutí Matúša hovorí za všetko  (Zdroj: TV Markíza)

VIDEO vlažného potlesku farmárov po Michalinej výhre si môžete pozrieť tu: 

NAJDRAMATICKEJŠÍ farmársky duel: ROZMETALA HO 3:1... Vlažný potlesk a SLZY, NIKTO z farmárov ju nechcel späť! (Zdroj: TV Markíza )

To, či sa jej to po takomto ťahu podarí, je však otázne, keďže v očiach farmárov zjavne klesla ešte viac. A to práve preto, že do arény zvolila Matúša, ktorému predtým neustále dvorila. A z reakcií farmárov, ktorí si aj úprimne poplakali, je zjavné, že Michala to teraz bude mať na Farme ešte ťažšie. Po strate obľúbeného Matúša totiž nikto z nich nedokázal úprimne oslavovať jej víťazstvo, čo sa jej opäť nepozdávalo.

„Nikto nemal chuť sa baviť. Všetci sa nejak rozpŕchli. Skôr si naliali, aby zapili smútok z toho, že Matúš tu nie je, než na to, aby oslavovali, že ja som sa vrátila, čo mi bolo veľmi ľúto," posťažovala sa pred kamerou, no a diváci mali po vzhliadnutí tejto dokrútky pre Michalu jasný odkaz: „A ty sa tomu ešte čuduješ?"

Matúš Mrážik sa musel s Farmou rozlúčiť
Zobraziť galériu (8)
Matúš Mrážik sa musel s Farmou rozlúčiť  (Zdroj: TV Markíza)

NAJDRAMATICKEJŠÍ farmársky duel: ROZMETALA
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Viac o téme: Matúš MrážikFarma 13 Michala Šormanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu