Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slovenský moderátor sa oženil: VIDEO Prvý svadobný tanec aj napriek hendikepu NA VOZÍČKU!

Dokonalý manželský tanec aj napriek hendikepu! Zobraziť galériu (4)
Dokonalý manželský tanec aj napriek hendikepu! (Zdroj: Instagram )

BRATISLAVA - Povedali si vytúžené "áno"! Bekim Aziri - slovenský hudobník, komik a moderátor, ktorého hlas môžete počuť z našich rádií, je už oficiálny ženáč. Za manželku si vzal svoju krásnu partnerku Lauru a vonku sú už aj prvé zábery z ich dokonalého veľkého dňa.

Krásny pár sa vzal vo vychytenom kaštieli neďaleko Bratislavy. Sám Bekim na profile zatiaĺľ zverejnil síce len jedinú oficiálnu fotografiu so svojou nevestou, no vďaka svadobčanom, ktorí si všetko poctivo nakrúcali a fotili, už fanúšikovia mohli vidieť, ako to na svadbe vyzeralo. Krásne momenty zdokumentovala aj Bekimova mamina, ktorá sa pochválila romantickým prvým tancom svojho syna a jeho novopečenej pani manželky. 

Hendikepovaný slovenský moderátor sa OŽENIL: VIDEO Dokonalý manželský tanec aj napriek VOZÍČKU! (Zdroj: Instagram Zuzana Aziri )

Počas tejto chvíle obaja sršali čistou láskou a na dokonalosti celého aktu neuberal ani fakt, že Bekim je hendikepovaný a sedel na vozíčku. Ešte do roku 2005 bo profesionálnym cyklistom, no počas pretekov mal nehodu. Zlomil si štvrtý krčný stavec, piaty bol rozdvrvený, následne zatlačili na miechu, v dôsledku čoho zostal Bekim na vozíčku. 

Ako mladý chlapec si po nehode musel vypočuť kruté slová lekárov, ktorí predpovedali, že nebude hýbať rukami a nebude ani chodiť. Po rokoch cvičenia, rehabilitácií a v neposlednom rade obrovskej vlastnej vnútornej sile a húževnatosti, sa dnes dokáže postaviť a s oporou prejsť aj niekoľko krokov. Vozíček však zatiaľ zostáva jeho verným parťákom a nechýbal ani počas mladomanželského tanca. 

Slovenský moderátor sa oženil:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

Práve tam zamilovaní manželia opäť dokázali, že s láskou sa dá prekonať všetko a ani hedikep sa nedokáže postaviť do cesty takémuto nádhernému momentu. Pozrite sa, dali to úplne "na pánov"! 

Bekimovi a jeho maželke Laure k ich veľkému dňu srdečne gratulujeme a prajeme najmä veľa lásky a mnoho šťastných spolčných rokov! 

Viac o téme: Bekim. svadba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu