Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známy Slovák ukázal maminu: TOTO je šialené! To ako tá žena vyzerá?

Bekim Zobraziť galériu (4)
Bekim (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Oklamala čas?! Bekim Aziri (33) je obľúbený rozhlasový moderátor a komik, ktorý má na Instagrame viac ako 123-tisíc followerov. S nimi sa ochotne delí i o svoje súkromie. V týchto dňoch zverejnil video zo stretnutia so svojou mamou Zuzanou. Na tom nie je nič zvláštne, avšak... Ľudia pri pohľade na ňu skrátka nechápu.

Z Bekima sa v septembri tohto roka stal ženáč. Krásna manželka Laura však nie je jedinou významnou ženou v živote obľúbeného slovenského komika. Skvelý vzťah má tiež so svojou maminou Zuzanou. 


Slovenský moderátor sa oženil: VIDEO Prvý svadobný tanec aj napriek hendikepu NA VOZÍČKU!


FOTO: Bekim so svojou mamou Zuzanou. 

V týchto dňoch sa moderátor u svojej mamy zastavil, aby jej ešte pred Vianocami odovzdal jeden z darčekov. Video z ich stretnutia zverejnil na svojich sociálnych sieťach, kde vyvolalo značný rozruch. Nečudo. Pri pohľade na šmrncovnú brunetku, ktorá syna víta so slovami: „Môj zlatý, ale ja som v robote. Ja som není jak ty, že celý deň vozím gule,” nečudo.   

Moderátorova mama totiž podľa vlastných slov oslávi budúci rok 74. narodeniny. Aj samotný Bekim jej takýto vek uvádza v komentároch. Nuž, a tomu ľudia skrátka nedokážu uveriť. „Môj rozum to stále neberie. 55 by som jej tipovala. Výborne vyzerá,” zhodujú sa Bekimovi priaznivci.

FOTO: Bekimova mama vyzerá fantasticky. 

Známy Slovák ukázal maminu:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

Známy Slovák ukázal maminu:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

Všetko ale nesvedčuje tomu, že Bekim a rovnako tak aj jeho mamina si z followerov poriadne vystrelili. Pani Zuzana totiž má 57 rokov a očividne svojský zmysel pre humor. Nič to ale nemení na tom, že je ozaj veľká kočka. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu