Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

TEHOTNÁ ex-markizáčka v šoku: Prasklo to... TOTO naozaj nečakala

PRASKLO TO! Zobraziť galériu (4)
PRASKLO TO! (Zdroj: Instagram K.D.)

BRATISLAVA - Len pred pár dňami sme informovali o tom, že temperamentná brunetka známa z markizáckej obrazovky, prezradila sladké tajomstvo. Reč je o Karin Dvořákovej z Farmy X, ktorá priznala, že už niekoľko mesiacov nosí pod srdcom dieťatko a prekvapila záberom s výrazným tehotenským bruškom. No a teraz...

Karin už dlhšie obdobie doslova žiari po boku svojho partnera Mareka, ktorý ju minulý rok v septembri požiadal o ruku. Zamilovaný párik má najnovšie ďalší veľký dôvod na radosť. Karin sa už pred niekoľkými dňami na Instagrame pochválila, že je v sladkom očakávaní. Svoje sladké tajomstvo si dlhšie obdobie strážila a radostnú správu si užívali v súkromí. 

Tehotná ex-markizáčka v šoku: Prasklo to... TOTO naozaj nečakala (Zdroj: Instagram K.D.)

„Nechcela som to dávať na internet veľmi skoro, aby som bola v pokoji a kľude a hlavne s pozitívnymi myšlienkami," vysvetlila, prečo novinku pred verejnosťou dlhšie tajili a ukázala sa až s väčším bruškom, ktoré už nemožno zakamuflovať. Momentálne je už v šiestom mesiaci. No a pár dní po oznámení správy o tehotenstve prezradila aj to, či ich rodinku dotvorí chlapček alebo dievčatko. 

Karin Dvořáková so snúbencom Marekom
Zobraziť galériu (4)
Karin Dvořáková so snúbencom Marekom  (Zdroj: Instagram Karinett)

Krásny pár sa rozhodol pohlavie bábätka prezradiť prostredníctvom konfiet v balóne, ktorý treba prepichnúť. Ak vyletia ružové, bude to dcérka a ak modré, snúbencom sa narodí chlapček. A práve o tej druhej možnosti bola temperamentná brunetka celý čas presvedčená. „Celých šesť mesiacov tehotenstva  som si myslela, že budeme mat chlapčeka. Pretože sa hovorí, že keď má žena “špicaté brucho” a vyzerá lepšie tak to bude chlapec," vysvetlila Karin. 

Pravdou bol však opak, čo pôvabnú tmavovlásku absolútne prekvapilo. Ružová farba konfiet, ktoré vystrelili z balónu, však hovorila absolútne jasne. „No vidíte nie, čakáme s láskou dievčatko. Veľmi sa teším na naše spoločne outfity, ktoré budú trhať trendy Instagramu haha," dodala s vtipom Karin. No a my im k tejto správe, samozrejme, srdečne blahoželáme a prajeme, aby sa mamička aj bábätko celý čas tešili pevnému zdraviu a všetko prebiehalo bez komplikácií. 

Karin a Marekovi sa narodí dcérka.
Zobraziť galériu (4)
Karin a Marekovi sa narodí dcérka.  (Zdroj: Instagram K.D.)

Viac o téme: Karin Dvořáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu