Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markizácki diváci zúria: Televízia ich TÝMTO vytočila do vývrtky!

Markizácki diváci zúria! Zobraziť galériu (5)
Markizácki diváci zúria! (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Za nami je predposledná epizóda šou Tvoja tvár znie povedome a diváci spoznali štyroch súťažiacich, ktorí sa vďaka najvyššiemu počtu bodov prebojovali finále. Ibaže po tom, ako vyšlo najavo, ktoré mená zabojujú o titul víťaza, sa zo strany ľudí zdvihla obrovská vlna nevôle!

Lídrom 8-člennej skupiny sa stala Barbora Piešová, ktorá má na svojom konte 249 bodov. Za ňou sa umiestnila Evelyn s 229 bodmi, štvoricu uzatvorili Dušan Cinkota (208) a Martin Klinčúch (207). Týchto umelcov teda nasledujúcu nedeľu čakajú ich posledné súťažné vystúpenia a po nich sa dozvieme meno víťaza celej série šou. 

Evelyn v markizáckej Tvári ako Patrick Swayze: Hriešny tanec s Lenkou Vavrinčíkovou! (Zdroj: Tv Markíza)

Galéria: Semifinále markizáckej Tváre: HOT Belohorcová, špeciálne kolo s deťmi a... TOTO sú 4 finalisti!

Ibaže keď televízia Markíza na svojom Facebooku zverejnila mená semifinalistov, diváci sa začali búriť. Snáď každý druhý komentár sa niesol v znení, že do štvorice mala postúpiť herečka Kristína Madarová, ktorá je podľa divákov najlepším imitátorom celej série. Fanúšikovia šou hovoria, že za svoje profesionálne výkony a skvelé napodobňovanie si rozhodne zaslúžila ísť ďalej. 

„Kristína je výborná každé kolo, len hodnotenie porotcov je zlé,” hnevala sa pani Iveta. „Kristínka Madarová bola vynikajúca nielen hlasovo a herecky, ale aj tanečne, zároveň pobavila a nebrala to príliš vážne. A to, že nepostúpila ani do prvej štvorky, čo v jej prípade mala byť samozrejmosť, je dobrý trapas,” myslí si zas Jana. 

Táto štvorica o týždeň zabojuje o titul víťaza šou Tvoja tvár znie povedome.
Zobraziť galériu (5)
Táto štvorica o týždeň zabojuje o titul víťaza šou Tvoja tvár znie povedome.  (Zdroj: Tv Markíza)

Divákov rozhnevalo, že do finále nepostúpila herečka Kristína Madarová
Zobraziť galériu (5)
Divákov rozhnevalo, že do finále nepostúpila herečka Kristína Madarová  (Zdroj: TV Markíza)

Herečka dokonca podľa mnohých ašpirovala na titul celkovej víťazky šou. „Že Kristína NIE JE v top 4 je dosť na hlavu. 100% víťazka celej série. Trapas,” hromžia nahnevaní diváci,  ktorí sa v podpore herečky doslova predbiehali. Ako to však už býva, body skrátka nepustia a v tomto mala, žiaľ, Madarová smolu. Kto sa stane víťazom, sa dozvieme už o týždeň, Kristínu si však diváci užijú aspoň ako nesúťažné číslo. 

Viac o téme: Tvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu