Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Studenkovej konflikt v RTVS: Vrátnik ju nechcel pustiť... Nabrala ho autom!

Zdenka Studenková Zobraziť galériu (4)
Zdenka Studenková (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Zdena Studenková je známa tým, že má poriadne ostrý jazyk a ak sa jej niečo nepáči, povie to úplne priamo. Zrejme aj preto na mnohých ľudí pôsobí ako "sekera" a človek by sa s ňou zrejme radšej nechcel dostať do konfliktu. A svoje o tom vie aj vrátnik z RTVS...

Herečka bola včera hosťom šou 2na1 a dokázala, že hoci pôsobí ostro, humor jej vôbec nie je cudzí. A to ani pokiaľ si má vystreliť sama zo seba. Diváci boli svedkami mnohých vtipných i kurióznych situácií, no v istom momente zo Studenkovej vypadlo nečakané priznanie. 

Studenkovej konflikt v RTVS: Vrátnik ju nechcel pustiť... Nabrala ho autom! (Zdroj: TV Markíza)

V jednej z výziev ju totiž zamaskovali ako vrátničku, ktorá divákov 2na1 vpúšťala do štúdia a snažila sa ľuďom z publika predať škvarky. Keď Adela s Danom neskôr túto situáciu v štúdiu odhalili a herečku pochválili za to, ako skvele sa svojej úlohy zhostila, prišli na reč vrátnice. 

A Zdenka všetkých dostala do kolien. Bez servítky pred ústami totiž prehovorila o tom, ako ju svojho času naštval vrátnik v RTVS, ktorý ju nechcel vpustiť do priestorov televízie. A herečka sa s ním rozhodne nepiplala. Konflikt sa vyostril natoľko, že skončil na kapote jej auta! 

Viac sa dozviete vo videu vyššie, a ak ste včera zmeškali túto skvelú epizódu šou 2na1, môžete si ju pozrieť na Voyo.sk! 

Zdenka Studenková si to s vrátnikom vyriešila po svojom
Zobraziť galériu (4)
Zdenka Studenková si to s vrátnikom vyriešila po svojom  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Zdena Studenková2na1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu