Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hudák bol zo Studenkovej úplne hotový: Vyšla na stolík a... Takto sa odviazala!

Zdena Studenková Zobraziť galériu (5)
Zdena Studenková (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Nemá problém! Zdena Studenková (67) je pravidelnou súčasťou jojkárskej relácie Inkognito už dlhé roky. Obľúbili si ju nielen jej kolegovia, ale aj množstvo televíznych divákov. Tých vie slávna blondínka neraz prekvapiť svojou bezprostrednosťou. Zaujímavý moment uvidia na obrazovkách aj dnes večer. Aha!

Predviedla sa! Zdena Studenková patrí k jedincom, ktorých jedna skupina ľudí veľmi nemusí a potom je tu druhá skupinka, ktorá herečku obdivuje. Isté však je, že o svoj zovňajšok sa príkladne stará a vyzerá priam fantasticky. Skutočný vek by jej ozaj tipol asi len málokto. 

Galéria: Zdena Studenková a jej módne kreácie.

Zdena sa nebráni ani zaujímavým módnym kreáciám a pokojne siahne aj po kúskoch, ktoré by si mnohé jej rovesníčky na seba nedali. Na nedávne nakrúcanie Inkognita si Studenková obliekla volánovú sukňu, z ktorej bol jej kolega Hudák maximálne nadšený. O pohľad na ňu nechcel ukrátiť ani televíznych divákov. 

V momente, keď Zdeninu sukňu ospevoval, ona nezaváhala a predviedla ju zaujímavým spôsobom. A to tak, že sa ako modelka prešla pred ich "hádačským" pultíkom a vysadla si naň. Čo nasledovalo potom, sa dozviete vo videu.  

VIDEO: Zdena Studenková sa pred kamerami odviazala a bez okolkov vysadla na "hádačský" stolík. 

Zdena Studenková v Inkognite takto prekvapila.

Viac o téme: Zdena StudenkováInkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu