Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Plačkovej nočná mora: Tohto sa bojí viac ako smrti!

Zuzana Plačková Zobraziť galériu (3)
Zuzana Plačková (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - Zuzana Plačková (29) sa v pomerne mladom veku vyšvihla na úspešnú podnikateľku a influencerku, ktorej mnohí závidia luxus, v akom žije. No ja keď si aktuálne užíva v exotike, neprestáva ju trápiť jedna ve. A bojí sa jej viac než smrti!

Zuzana Plačková sa zviditeľnila v šou Hotel Paradise a už tam netajila, že má v pláne byť niekto a žiť rozprávkový život. To sa jej aj splnilo - je jednou z najvplyvnejších influenceriek a v podnikaní sa jej evidentne darí. Aktuálne totiž trávi viac času v rôznych exotických destináciách než doma na Slovensku. 

Plačkovej nočná mora: Tohto
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram ZP)

Galéria: Zuzana Plačková

Medzitým sa fanúšikom pochválila aj luxusným domom, ktorý s manželom Reném dokončujú do finálnej podoby. Vizualizácie dizajnu jej záhrady totiž pripomínajú zahraničné luxusné rezorty. Na prvý pohľad by si človek pomyslel, že ide o zábery z vily niekde v exotike. Zuzana totiž, ako to u nej býva zvykom, absolútne netrochárčila. 


Zuzana Plačková zverejnila FOTO svojho luxusného domu: Čierny bazén a... TOTO že je altánok?!


Napriek tomu však Plačkovú sužuje jedna trauma. A to je vek! V júni totiž oslávi 30 rokov a to ju doslova straší. „Depku mám z tej trojky normálne. Ani smrti sa nebojím tak, ako staroby,” vyhlásila Zuzana na sieti Instagram.

Plačkovej nočná mora: Tohto
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram ZP)

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu