Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dcéra Borisa Kollára sa odviazala: Nechala sa nafotiť HORE BEZ!

Dcéra Borisa Kollára sa odviazala! Zobraziť galériu (4)
Dcéra Borisa Kollára sa odviazala! (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Najstaršia dcéra Borisa Kollára už dávno nie je malým dievčatkom. Alexandra Horňáková (19) je síce vzdelaná mladá dáma s veľkými ambíciami, ktorá sa nesnaží vyšplhať po otcovom chrbte, no zároveň občas rada zaprovokuje a nehanbí sa ukázať svoje krivky. Aha, akú FOTO najnovšie zverejnila!

Saša sa už niekoľkokrát svojim fanúšikom na sociálnych sieťach ukázala v plavkách či v spodnej bielizni, no aktuálne nejde o žiadne amatérske zábery. Mladá blondínka sa zverila do rúk profesionálneho fotografa, no a výsledok je celkom odvážny. Borisova najstaršia totiž pózuje hore bez a atmosféra záberov je tak jemne provokujúca. 

Alexandra Horňáková už dávno nie je malým dievčatkom
Zobraziť galériu (4)
Alexandra Horňáková už dávno nie je malým dievčatkom  (Zdroj: Vlado Anjel)

Alexandra sa síce úplne nevyzliekla a vidno, že spodnú časť bielizne má oblečenú, no to sa už nedá povedať o vrchnej časti. Takmer nahú blondínku vo vysokých podpätkoch zahaľujú len nohavičky a predĺžené sako, laškovne pôsobí aj póza a zvodný výraz.

Fotka síce ani zďaleka nepôsobí lacno a vulgárne, ako to pri mnohých známych ženách, bohužiaľ, často býva zvykom, no Borisa zrejme veľmi nepoteší, že pri pohľade na jeho dcéru chlapi len tak slintajú. Na druhej strane - Saša je už predsa len oficiálne dospelá a jej pózovanie, našťastie, dopadlo naozaj vkusne. 

Viac o téme: Boris KollárAlexandra Horňáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu