Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prasklo tajomstvo Kollárovej missky: Potratila!

Prasklo tajomstvo Kollárovej missky! Zobraziť galériu (4)
Prasklo tajomstvo Kollárovej missky! (Zdroj: Instagram M.F.)

BRATISLAVA - Koncom októbra 2020 verejnosť šokovala správa, že predseda parlamentu Boris Kollár mal vážnu autonehodu, pričom z jej následkov sa zotavuje ešte dodnes. Následne po havárii vyšlo najavo, že vo vládnej limuzíne okrem predsedu NR SR, jeho vodiča a ochrankára sedela aj bývalá finalistka Miss Universe Miroslava Fabušová...

Tá skončila na JIS-ke a jej telo ešte donedávna "zdobil" fixačný golier okolo krku. Mnohí sa pýtali, čo vlastne v aute s Kollárom robila. „V sobotu ma Boris bral do lekárne, liečim sa na tetániu a lieky a vitamínové doplnky, ktoré užívam, v Dunajskej Lužnej, kde momentálne žijem, nemajú. Keďže sa vracal od syna z Mostu pri Bratislave cez Dunajskú Lužnú, tak ma po ceste zobral. To, že neskončím v lekárni, ale až v nemocnici, sme žiaľ nikto ani v najhoršom sne netušili, vysvetlila vtedy. 

Galéria: Miroslava Fabušová

Takéto argumenty sa však mnohým zdali skôr smiešne než nereálne, no nech už to bolo akokoľvek, Kollár a Fabušová sa stali terčom mnohých vtipov. A keďže Miroslava je už na prvý pohľad poriadna sex-bomba, ako sa dalo očakávať, vznikali špekulácie a dohady, že s multioteckom išlo o niečo viac, našli sa dokonca i také vyjadrenia, že brunetka sa čoskoro pridá do klubu mamičiek. To však ešte nikto netušil, že skrýva smutné tajomstvo z minulosti. 

Miroslava Fabušová priznala, že prišla o bábätko
Zobraziť galériu (4)
Miroslava Fabušová priznala, že prišla o bábätko  (Zdroj: Instagram M.F.)

A zrejme nikto si nevedel predstaviť, ako sa jej narážky na materstvo museli dotknúť. Najnovšie totiž svojim priaznivcom dala priestor, aby sa jej na Instagrame spýtali na všetko, čo ich zaujíma. Medzi prvými sa vynorili otázky, či Miroslava netúži po bábätku. A ona na všetky z nich odpovedala pozitívne. „Modlím sa za to každý deň,” odpovedala úprimne brunetka. A potom prišlo trpké priznanie. 

Medzi ďalšími otázkami totiž nasledovala jedna mimoriadne intímna. A síce, či je pravda, že kedysi potratila, a tak prišla o dieťatko. „Áno, je,” odpovedala stručne Fabušová, ďalšie podrobnosti však neuviedla. Narážky na materstvo a vtipy o tehotenstve by si teda v budúcnosti ľudia mali radšej nechať pre seba. 

Viac o téme: Boris KollárMiroslava Fabušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu