Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ťažké priznanie Viki Rákovej: Koronu brala ako chrípku a potom...!

Viki Ráková Zobraziť galériu (2)
Viki Ráková (Zdroj: Instagram VR)

BRATISLAVA - Mnohí ľudia nevnímajú koronavírus ako niečo nebezpečné, kým sa ich osobne netýka. Herečka Viki Ráková bola tiež nakazená, no oči sa jej otvorili až neskôr...

Viki Ráková sa aktuálne na sieti Instagram priznala, že jej vôbec nie je do smiechu. Môže za to koronavírus a dlho trvajúci boj s pandémiou. Spočiatku to herečka evidentne vnímala len ako menšiu nepríjemnosť. 

Galéria: Viki Ráková

A to aj napriek tomu, že sama bola nakazená. „Aj ja som sa ku covidu správala ko k chrípke,” priznala. „Aj my sme boli pozitívni, ale mali sme veľmi ľahký priebeh. Strata čuchu a chuti, mierne bolesti hlavy,” opísala svoju skúsenosť, ktorá ju nepresvedčila o vážnosti nového koronavírusu. 

To poznanie prišlo až neskôr. „Doteraz som nemala nikoho pozitívne testovaného, kto mi je blízky a kto by mal ťažký priebeh. Už mám... A je ich stále viac,” napísala brunetka smutne. „Neviem, kedy sa toto šialenstvo skončí a koľko ľudí musí vážne ochorieť a dokedy budeme mať silu bojovať, aby naša duša veľmi neochorela,” dodala umelkyňa s tým, že každý rodič ale musí zostať silný kvôli svojim deťom. „Aby sme im dokazovali, hoc aj nasilu, že je všetko v poriadku. Aby si z tohto nemilého obdobia pamätali len to, že sme museli nosiť nindža masky,” uviedla Viki na záver. 

Ťažké priznanie Viki Rákovej:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram VR)

Viac o téme: KoronavírusViki Ráková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu