Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Na TOTO mnohí čakali: Erika Judínyová konečne ukázala dcérku... FOTO Moderovala s ňou Smotánku!

Bože, tá je nádherná! Zobraziť galériu (4)
Bože, tá je nádherná! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Skrývaniu je koniec! Uplynulo už takmer sedem mesiacov, odkedy Erika Judínyová na svet priviedla vytúženú dcérku. Tá dostala nádherné meno Ella a svoju maličkú princeznú si moderátorka a jej manžel Štefan Skrúcaný strážili ako poklad - to, ako vyzerá, vedeli iba ich najbližší a priatelia.

Rodičia si svoje súkromie naozaj prísne strážia, no a dvojnásobne to platí o ich drobčekovi. Erika a Štefan rozhodne nepatria medzi rodičov, ktorí fotkami svojich potomkov zapĺňajú sociálne siete. Práve naopak. Koniec-koncov, takto sa neprezentujú ani oni dvaja. Lenže aktuálne si zrejme povedali, že skrývania už bolo dosť a svojou maličkou sa pochválili rovno pred kamerami.

Galéria: Erika Judínyová ukázala dcérku Ellu
To, že Ella bude súčasťou Smotánky, avizovala už samotná upútavka. Nadšení fanúšikovia a zvedavci si však museli počkať až na záver relácie. Dievčatko sa objavilo tesne pred titulkami - ako zlatý kliniec sobotného programu. Kým Erika nakrúcala, o rozkošnú slešnu sa staral jej tatino Štefan. Potom však vyšiel pred kameru a dcérku odovzdal do náručia jej milujúcej maminy, ktorá doslova žiarila šťastím a obrovskou láskou.

Erika Judínyová konečne ukázala dcérku Ellu. A to rovno v Smotánke!
Zobraziť galériu (4)
Erika Judínyová konečne ukázala dcérku Ellu. A to rovno v Smotánke!  (Zdroj: TV Markíza)

Ella vyzerá ako rozkošný malý anjelik
Zobraziť galériu (4)
Ella vyzerá ako rozkošný malý anjelik  (Zdroj: TV Markíza)

No a to, že diváci boli týmto krásnym momentom absolútne nadšení, snáď ani netreba dodávať. Ella je skutočne nádherná a zábery zo Smotánky mnohých úplne dojali. „To bolo nádherné! Akí boli šťastní. A malá je prekásna, nech je len zdravá," tešila sa jedna z fanúšičiek. „Krásny pohľad na krásnu rodinku. Ella je ako princezná," pridala sa ďalšia. No a nám nezostáva nič iné, ako súhlasiť. Veď presvedčte sa sami. Nebolo by super, keby sa takékto prekvapenie objavovalo v Smotánke častejšie? 

Viac o téme: Erika JudínyováEllaŠtefan Skrúcaný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu